| manutza a întrebat:

Helooo.am aproape 13 ani si mi-am intrebat parintii daca ma lasa sa am un prieten/iubit(cum vreti sa-i spuneti). ei au zis ca ma lasa abia la 14 ani ca pe vremea lor femeile abia atuncea aveau primul lor sarut.si imi tot zic ca nu stiu ce o sa patesti daca o sa ai un prieten.eu nu vreau unul doar pentru sex sau chestii de genu' nu ma mai inteleg mai cu nimeni si macar un "el" sa ma inteleaga ce sa le spun.eu oricum m-am sarutat cu un baiat la 11 ani si nu le-am spus(era o provocare). ce sa le zic ca doar nu sunt o fata de pe vremea lu' bunica straight face

15 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa le zici neaparat ca ai prieten, nu mai e atat de mult pana la 14 ani.In timpul asta poti fi cu baiatul care daca te iubeste trebuie sa inteleaga ca ai niste parinti mai dificili, asa sunt si ai meilaughing

| Zenithf a răspuns:

Ce bine sa ai asemenea parinti, ma bucur sa vad o familie in care se vorbeste pe fata despre orice problema. Iar daca le vei spune intr-o zi ca vrei sa iesi la un suc cu prietenele si ca o sa fie si cutare baiat nu cred ca o sa-ti zica nu. Cam asta este ideea mea: poti sa iesi cu cineva dar sa nu te legi la cap cu ceva mai incurcat, cum ar fi sa ai iubiti s. a.
Vezi ce zic ai tai de asta.winking

| Miauti a răspuns:

Pai vezi tu eu le dau dreptate parintilor tai si iti spun de ce. In primul rand nu sti care e diferenta intre prieten si iubit, si in al doilea rand tu pur si simplu nu sti ce vrei; ori prieten ori iubit?

Oricum e decizia ta nu te lua dp x, y, cu, dar sa nu vi sa te plangi la noi ca suferi, ca ai facut sex, alte greseli.

| Baby a răspuns:

Pai ei nu trebuie sa afle ca ai iubit. si ca sa nu afle asta nu trebuie sa iti schimbi comportamentul cand esti cu ei ca sa nu isi dea seama.happy Si btw ce ai zis de sexlaughing esti cam micuta, nu crezi? Ma rog...nu te baga cu un tip doar pentru ca vrei prieten...bafta

| hehehe a răspuns:

Hei... daca ar fi dupa ei, am ramane virgine pana la casatorie, si am avea primul sarut dupa 18 ani. Asa sunt parintii. nu neaparat ca sunt de moda veche. sunt doar protectori. happy
Deci, data viitoare cand vrei sa ai un prieten, nu le spune. te poti descurca si fara sa afle ei. :d
Succes.

Emmy.

| RoxAnana a răspuns:

Pana pe la 14. 15 ani nu le spune parintilor ca ai vreun prieten... tine secret asa sunt parintii din ziua de azi se gandesc cum erau pe timpul lor.si eu am patit ceva cu mama odata dar trecem peste.

| FunkYboy a răspuns:

De ce i-ai intrebat daca te lasa?! Acum vor intra la banuieli si la cel mai mic indiciu! Mare greseala! Oricum daca te-ai sarutat la 11 ani (chiar daca era o provocare)inseamna ca ai curaj.NU LE SPUNE NIMIC LA AI TAI DECAT LA 14 ANI! Cand inplinesti 14 ani spune-le ca te-ai indragostit si ca ai un prieten.pana atunci iti sugerez sa inchizi gura!

| smileyface_4718 a răspuns:

Vorbeste deschis cu ei, explica-le ca vei fi precauta, si ca nu mai esti de pe vremea lui bunica si ca un sarut, o tinere de mana si o plimbare tot asa vor decurge si-acum, si la 14 ani. Sau mai ai varianta, sa ai un prieten pe ascuns, eu una niciodata n-am avut atata curaj si seninatate sa-mi mint parintii. Ma inteleg foarte bine cu ei... Si mama imi zicea ca pana la liceu, nu ma lasa sa am prieten, iar vara asta am. La 15 ani, si stiu amandoi de el, si totul e bine. Eu zic ca vorbesti cu ei, ca doar sunt parintii tai, cine altcineva te-ar intelege mai bine decat ei? Bafta! :*

| daniela_9291 a răspuns:

Ce parinti buni aihappy cred ca ai mei ma omorau(credlaughing) cred ca nu o sa le zic parintilor mei daca am prieten decat atunci cand o sa fiu mai marehappy pe la 25 de ani cand ma voi casatorilaughing

si eu am tot 13 ani:->

| HoopaScz a răspuns:

Sincer, eu zic ca ar fi fost mai bine sa nu fii intrebat

| Anonim. a răspuns:

Pai nu ai cum sa te mai joci la 13 ani cu papusile cu toate ca eu mai ma jucam. dar orim km vremurile s'au schimbat... sfatul meu este sa astepti ca, nu mai e mult, deci parintii tai st niste oamenii minunati...ai mei mi'au spus ca am voie cu un prieten la 16 ani! Deci nu iti face grij, asa e cel mai bine! si app daca ai un pieteni si nu poti sa renunti la el, e ok! dar nu l'e spune parintilor!winking. funda?:*

| bella3001 a răspuns:

Eu am 13 ani si am prieten fara sa se stie! si stai cu el in weekend sarutal ca sa nu va despartiti si pe la 13 ani jumate -14 zile si lor... si apoi daca vz ca nu te mai cearta poti sa te desparti sa stai cu care il vrei!

| manutza explică:

Nu vreau raspunsuri de genu:ce-ti trebuie prieten la varsta asta sau du-te si joaca-te cu papusile.mai degraba nu mai raspundeti oh go on

| catalin_2907 a răspuns:

Daca a fost o provocare a fost corect ceai facut

| iKrissyy a răspuns:

Uite asa sunt in in acelasi fel de situati ca si tine dar nu le sp, iti dai seama naspa e ca pe mine ma lasa sa am pr pe la 15-16 ani pentru ca se ingrijoreaza mama, dar tata ma lasa! si daca ai un prieten/iubit sa nu le sp deloc pentru ca iti faci probleme!