oare ce poti face ii zici ca il placi si daca zice ca el nu te place da-l *****
Xddd...pai crezi ca nu am incercat sa il trimit? incearca tu sa trimiti in ***** pe persoana care cel mai mult o iubesti
A fost urat din partea ta ca ai fost atat de geloasa incat i-ai despartit, dar trecand peste asta chiar ar trebui sa ii spui ce simti de fapt pentru el cand acea "prietena" a ta sa nu fie in preajma si asa te-ar asculta si ai si afla ce parere are despre acest lucru si daca este reciproc. Daca nu ar fi nu ai avea decat sa treci peste asta, desi s-ar putea sa nu fie cazul de asa ceva.
Pai spune-i ca il placi ce se poate intampla.Stai linistita. Daca vrei sa mai vorbim despre asta add id wow.mentol mai vorbim acolo
Poti sa-i propui sa iesiti in week-end undeva,la o plimbare,la film,sau pur si simplu ii scrii un biletel cu un mesaj,,salut, trebuie sa discutam, intre 4 ochi"... apoi urmeaza intilnirea voastra va intilniti tu te rusinezi el putin tot,dar va tineti in miini,ii spui poate nu sunt buna de spus ceva original,poate n-o sa mi se primeasca sa-mi exprim ce am vrut de la inceput dar eu inca te mai iubesc,si mi-as dori ca si tu sa simti cv fata de mine,macar citusi de putin"
daca va ride il vei trimite cu toate ca il iubesti,mai tii la el, sau poate te va crede si ve-ti fi impreuna cine stie.
Dar totusi intilniti-va si vb doar in 2, fara nimeni si alti ochi rautaciosi si invidiosi.Asta e parerea mea, sper sa te ajutat macar cu ceva.
Bafta si cu mai multa mindrie si curaj, mergi inainte.Pa-Pa! Pupici!
Isi bate joc de tine.a fost cu tipa aia Irene si dupa s-a dat al tine sau a fost cu tine in fine dupa a fost cu cealalta tipa si acum tu vrei sa fi cu el.Da probabil te place dar ii plac si alte fete.
El nu e genu de curvar.doar ca vrea sa ma faca geloasa.vazindumi comportamentul.cu irene da a fost ceva sincer dar cu tipa aia nu prea a fost fiindca cind am ajuns acasa el se lauda in fata mea ca are o prietena bla bla bla