| Stefan_3770 a întrebat:

Heloow TPU am o intrebare cine da raspunsuri concrete dau fundahappy deci sunt un baiat suparponderal am auzit pe la niste prieten ca ei au slabit cu ciolofan (folie) cum se face acea operatiune este daunatoare?happy rasp concrete plzz

4 răspunsuri:
| Sonny a răspuns:

Nimeni intreg la cap nu o sa iti recomande sa slabesti in felul asta, ar trebui sa te apuci de niste exercitii fizice adecvate tie, o dieta la fel, si poate atunci ca si un ajutor sa folosesti folie ( de bucatarie ), stand pe un scaun nu o sa poti sa slabesti folosind doar folia.
Eu am adus vorba de exercitii fizice si de dieta pentru ca metoda asta de a slabi cu folie, nu e una benefica pentru tine, pot aparea complicati serioase, insesizabile pe moment, si nu poti slabi uniform, fiindca nu ai cum, anumite zone vor pierde din greutate pe cand altele vor ramane la fel.
Cel mai sanatos mod de a slabi, e prin exercitii fizice si o dieta, dupa care poti folosi orice alta smecherie, pentru a te ajuta in proces.
Eu zic sa consulti un nutritionist prima oara, apoi sa treci pe la o sala de forta, sau poate sa te documentezi, si sa faci niste exercitii.
Bafta.
Sonny

| BLUEishot a răspuns:

Ceau Stefan>big grinbig grin< baftaa la slabit :* fundasmug?

Răspuns utilizator avertizat
| SteauaNordului a răspuns:

Buna stefan
Celofanul se infasoara in jurul abdomenului si al coapselor sub hainele pe care le porti. Are menirea sa te faca sa transpiri abundent si de aici se presupune ca scazi in dimensiuni, grasimile fiind arse datorita efortului depus de organismul tau in timpul transpiratiei. Este echivalent cu un pahar de apa cu gheata pe stomacu gol ( adica degeaba)
Nu stiu ce sa zic, merita sa incerci doar daca intrii la dieta si la sport, in acelasi timp happy
Succes