| YourEternalLove a întrebat:

Helouu cine stie cum se poate provoca un avort?

16 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Avortul nu se provoacă şi nici nu se încearcă de una singură! Poate avea efecte grave, chiar mortale! Singurul lucru pe care îl poţi face este să te duci la medic.
Sute de mii de femei au murit încercând să îşi provoace un avort..nu te juca cu asta.

| Sara2 a răspuns:

Tan ta na n-am, vezi ce se intampla daca nu ai fost cumonite?
este foarte dificil sa il provoci singura, au fost cazuri in care persoana care a facut avort la medic a murit in cateva ore dupa avort
mare grija

| stejara2 a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la medic, eu am avut trei avorturi spontane(neprovocate)si nu te-as sfatui sa incerci ceva sa pierzi copilul, mergi la medic si te va ajuta el, poti face septicemie(infectie a sangelui care provoaca moartea uneori chiar sub supraveghere medicala), hemoragie si alte complicatii, asa ca asculta de cineva care stie ce spune si mergi de urgenta la un doctor ginecolog! Caci de la trei luni si jumate nu se mai baga nimeni!

| roxydulkica a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi la doctor daca vrei sa fii sigura ca esti sanatoara in continuare. Daca nu, poti sa te speli cu apa vierbinte pe si in pasarica.

| Criiistinutsa a răspuns (pentru roxydulkica):

Cum sa se spele cu apa fierbintestraight face? Asta provoaca avortulstraight facestraight facestraight face:?

| roxydulkica a răspuns (pentru Criiistinutsa):

Da, dar cu conditia sa fie cu adevarat fierbinte si sa dea cu multa nu sa puna mai intai la ea pe mana.

| Criiistinutsa a răspuns (pentru roxydulkica):

Pai se oparestestraight face

| drhotzu a răspuns:

Daca vrei sa mai traiesti dupa, sau sa mai poti face copii mergi la doctor te rog! nu iti trebuie mai mult!

| costellodonatz a răspuns:

Roaga pe cineva sa-ti arda cateva suturi zdravene in fund, respectiv in burta, iar la sfarsit te rostogolesti pe scari. Daca nu-ti rupi gatul, mai incerci o data. Unica si cea mai buna solutie.

| YourEternalLove explică (pentru costellodonatz):

laughing))))))))))))))))))))))))))))
INTERESANT

| stejara2 a răspuns (pentru costellodonatz):

Daca ai fi in locul ei ai fi in stare sa faci ce ai sfatuit-o?
A gresit, e adevarat, dar asta nu inseamna sa se automutileze singura, exista medici, spitale, asa ca mearga acolo!

| costellodonatz a răspuns (pentru stejara2):

Daca simtul umorului este destul de rudimentar, poti recurge la astfel de practici.

| stejara2 a răspuns (pentru costellodonatz):

Am simtul umorului, dar problema e cu unii care o iau de buna din disperare, la asta te-ai gandit? Ca nu stie ce sa mai faca, cade nervos si-i trazneste cine stie ce idee?

| costellodonatz a răspuns (pentru stejara2):

Nu sunt responsabil pentru cei ce nu stiu de gluma...

| naitreaba a răspuns:

Da-ti pumni in burta...

| raspunsultauesteaici a răspuns:

Mananci de la Mcdonald's.