| Anonim53220 a întrebat:

Help! Acum cateva zile am vorbit cu o fata de care imi placea enorm (inca imi place) si i-am spus ca am sentimente fata de ea...mi-a spus ca cum a tinut la un iubit de mai demult nu a tinut la nimeni si ca nu se poate atasa (chiar daca atasamentul fata de o persoana vine odata ce petreci timp cu o persoana, la fel ca incredera etc. Dar nu i-am zis asta) Si a mai spus ca se plictiseste repede, nu prea stiu ce inseamna. Ne intelegeam chiar super bine inainte, am discutat putin despre asta si a spus ca vrea sa pastram prietenia (cand i-am spus ca sper sa nu afecteze prietenia imediat a sarit cu gura ca "nuuuu, doamne, nu-s asa"...chestia e ca nu imi mai pot lua gandul, am incercat sa imi caut ocupatii, dar degeaba, ma enervez usor si vad cum imi afecteaza viata de zi cu zi, nici nu mai am grija de mine cum trebuie, nu am chef de nimic, doar sa vorbesc cu ea as avea chef
Nu am mai plans de tristete de aproximativ 5 ani si acum plang zilnic uneori si de 2-3 ori pe zi
De trecut in graba nu cred ca trece, a venit vara, sunt liber, ar trebui sa fiu super fericit, ma simt depravat

4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

In primul rand DEPRAVAT inseamna corupt, imoral, desfranat.
In al doilea rand nu va inteleg. De ce insisitati sa pastrati niste false prietenii cu niste oameni toxici pentru voi? Speri ca intr-o zi va avea vreo revelatie in ceea ce te priveste? Nu. Nu va avea! Mai ales daca ramai langa ea pe post de prieten.
Cu atat mai mult iti va face bine tie daca nu vei mai fi prieten cu ea.

| Romeo44 a răspuns:

Incearca sa o inviti in parc/la o pizza/etc, doar ca sa petreci mai mult timp cu ea. Nu stiu cat de bine o stii, dar faptul ca ti-a zis ca se plictiseste repede inseamna ca nu prea ar vrea sa fie cu tine si posibil are alte procupari singura(ii place sa fie singura, idk). Incearca sa petreci timp cu ea si sa vezi cum merg lucrurile. In cel mai rau caz, daca tot te evita/refuza, ar trebui sa treci peste. Dupa ce iti spui sentimentele cuiva, este imposibil sa pastrezi "prietenia" exact cu era inainte...de cele mai multe ori se destrama prietenia...Anyway, incearca si vezi ce iese. Ai doar o viata, nu o arunca degeaba. Bafta happy

| Anonim53220 explică (pentru Romeo44):

A zis ca se plictiseste repede in general, asa o fac mereu sa rada chiar foaarte tare, ne intelegem super, acum nu vreau sa par nesimtit, dar am simt al umorului dezvoltat, la modul cand ma apuca cu caterinca nu ma mai opresc si rade toata lumea...stiu ca par egoist, dar vreau sa spun lucrurile asa cum sunt, oricum nu ma stie nimeni big grin
Si nu vreau sa par insistent, sora mea a patit la fel si baiatul a devenit prea insistent

| Romeo44 a răspuns (pentru Anonim53220):

Intreab-o daca nu vrea sa va vedeti in parc/la o pizza/etc. O intrebi o data si vezi ce iti raspunde. Daca iti raspunde ca nu poate ca este plecata, ok, astepti 1-2 saptamani si o poti intreba din nou. Daca iti spune ca nu si nu,las-o balta. Nu iti zic sa fii insistent, iti zic sa o intrebi o data,ai rabdare o perioada si apoi sa o intrebi din nou. Atat. Fara drame sau alte porcarii.
Daca rade si se simte bine in prezenta ta(cum ai spus tu mai sus) nu vad motivul pentru care nu ar vrea sa stea mai mult cu tine. Cand va vedeti,incearca sa nu o sa intrebi daca vrea sa fiti impreuna,este posibil ca ea sa se gandeasca la fostul ei, dar in timp, daca tot va vedeti si vorbiti(nu neaparat fata in fata) pe wap este perfect laughing, in ceva timp, ea va uita de el si va ramane cu tine. Suna putin ciudat, dar fetelor nu le plac insistentii, nu le place sa le bati la cap cu relatiile, iar cand vor niste timp liber, nu o sa iti spuna in fata...trebuie sa le intelegi...sau sa inveti sa citesti ganduriwinking