| Yamatooo a întrebat:

Help again...big grin nu stiu ce porecla sa-i dau iubitei mele.(adica:iubi, pisy) ati prins ideea.nu vreau sa par "cocalar" pentru ca i spun asa da totusi i-as spune cumva. oare se supara? apropo is rockerbig grin.AICI VREAU RASPUNSURI NUMA DE LA FETE!

Răspuns Câştigător
| Xonia a răspuns:

Poti sa ii zici simplu"iubi"
Mie un fost imi zicea bubu(de la buburuza)si asa mi-a ramas si acum, Bubu:p

16 răspunsuri:
| ColorfullColors a răspuns:

Fostul meu imi zicea "puiu". Nu e foarte original dar mie imi placea. Sau "printeso". Si asa imi placea mult...

| ιυвιтα a răspuns:

Da ii poti spune iubi, pisy
sau o poti chema cu un diminutiv al numelui de exemplu:andree=deea, diana=dia, bianca=bia etc
sunt doar niste exemple!
Dar ca sa fii mai sigur as zice sa o intrebi intr-un moment mai romantic daca ii poti spune iubi, pisy, pisu etc

Asa ar fi cel mai bine!
funda?

| sunset a răspuns:

Spune-i scumpi; nu stiu.
Mie nu mi-ar place sa mi spuna in nici-un fel; adica nu chiar, dar depinde de fiecare fata; de ex am un prieten, bine nu iubit, care imi zice piss, si ma enerveaza.
Nu stiu zii cum vrei!

| biBii07 a răspuns:

Pai aici depinde putin si de ea, de felul ei de a fi. Nu ii poti spune intr-un fel care sa nu o reprezinte. Insa eu, care nu sunt adepta banalitatii si a monotoniei, am preferat intodeauna sa mi se spuna altfel de la o zi la alta, ai putea sa incerci si tu. Gen : alintari de la numele ei, baby, pisiloi laughing, mâță mami, pufulete, scumpa, iubita, țusca, gargarița. :p

| love_1456 a răspuns:

Pisi : "perechea cocalarului; panaramă subculturală, manelară; Termen folosit de cocalari ca apelativ in incercarea lor de a'si gasi perechea, sau de a'si arata admiratia fata de o cocalara!" deci pisi nulaughing

cateva exemple folosite:bebe, iubi, pui, puiut, ingeras, iubire...happy

| alexa007 a răspuns:

Ii poti spune cum vrei uhappy... mie sincer nu imi place ca un baiat sa-mi spuna bebelaughing

| alexa007 a răspuns:

Cocalar ar fi daca incepi cu din astea:zana mea, printesa meabig grin

| gigiro a răspuns:

Un rocker adevarat nu utilizeaza cuvinte de alint, sunt mai duri. Aceasta metoda, place numai pitipoancelor si celor cu fite, de max. 14 ani.Numele noastre, eventual diminutivate sunt super cool!

| Yamatooo explică:

Nu is ''\m/ROCKER\m/'' adica in genu ala.doar ascult rock, rap, si punk mai rar...si ea la felbig grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Zi-i "fă". O să-i placă laughing
Şi să ştii că gigiro are dreptate.
Noroc.

| CatalinAndrei01 a răspuns:

Poti sa-i zici "bombonica"

| NickiMinaj a răspuns:

Skumpete mik care am uitat cum dracul te cheama rolling on the floor ah, e buna?

| RzC_2505 a răspuns:

Mai incearca sa fii cat mai original sa o surprinziwinking eu ii zic la a mea "serafima" sau micuta mea minune. lista continuawinking succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai : puiu, ubita, bebe :p
noah nu stiu vezi tu big grin

| GangstaMbaby a răspuns:

Ţuşca laughing Am mai auzit unaa.laughing

| Upz0r3 a răspuns:

La mine a mers cu "baby" happy