| underground22 a întrebat:

Help! am avut un contact sexual la 12 zile de cand mi-a venit menstruatia. Am folosit prezervativul, dar in momentul in care el l-a scos am avut senzatia sa a curs ceva. Contactul a avut loc astazi si as vrea sa stiu daca trebuie sa iau pilula de urgenta saudaca exista vreun risc. multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este perioada cea mai fertila, dar cred ca e prea putin faptul ca vi s-a parut ceva pentru a risca cu pilula de a doua zi. Oricum, nu o poti lua dupa ureche, trebuie sa mergi la ginecolog. Du-te maine dimineata si vezi ce te sfatuieste medicul. Este singura varianta care te poate feri de neplaceri mari.

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Trebuia să verifici dacă s-a rupt prezervativul. Sunt șanse mici ca tu să fii însărcinată dacă v-ați protejat, iar lichidul pe care l-ai simțit, este posibil să fi fost lubrifiantul de pe prezervativ.
Recomandat ar fi să iei pilula de a II-a zi ca să nu te trezești cu vreo surpriză, însă va trebui să ai mare grijă de acum în colo, căci aceasta se ia doar de 2 ori pe an! Nu te speria dacă vei avea parte de reacții adverse ca : greață, vărsături, mici sângerări, ș.a.m.d., pentru că sunt doar efectele pastilei.
Nu uita că trebuie să mergi la un medic ginecolog să ți-o prescrie, ca să nu ai parte de reacții adverse mai urâte.
Sănătate!

| liviu42 a răspuns:

Pai nu a scos penisul cu prezervativul pe el? Invatati cum se scoate si cum se pune un prezervativ pentru ca pe viitor sa nu mai ai intrebari.

| bia0000 a răspuns:

Intotdeuna eista riscuri
ia pastila de a 2 zi ca sa nu te trezesti cu vreo sarcina nedorita