| BaddGirrl a întrebat:

Help! am suferit inainte. si m-am combinat cu un baiat dar nu-mi place de el dar el e inebunit dupa mine si eu acum incerc sa ma despart de el dar nu stiu cum sa fac sa iau o pauza dar daca iau o pauza ce sa fac dupa aia? ca nu il iubesc ce iubesc pe altcineva dar pe cine iubesc eu el nu ma iubeste pe mine ca iubeste pe ala oh go on.care imi spuneti cum sa ma despart de el?

Răspuns Câştigător
| pitiqtsa a răspuns:

Pai spune-i pur si simplu ca simti nevoia sa iei o pauza...sa nu se supere pe u ca pur si simplu nu mai poti continua.nu ai vrut sa se ajunga aici, iti pare rau dar nu are rostsad bla bla chatterbox sty u. sper sa scapi cat my repedesad iar dupa ce te desparti de el pur si simplu ia o pauza incearca sa iti pui ordine in ganduri, iar daca baiatul pe care il iub, iubeste alta persoana no problemwinking go on! nu poti sa stii ce te asteapta dupa colt:* sper ca te am ajutat:X

7 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

De ce toate sunteti asa jegoase? Daca nu iti place de el ce *** te-ai mai cuplat cu el? Numai sa il faci sa suferi? Si dupa va treziti pe TPU vaiii iubi m`a injurat ma **** si m`a lasat. Mie mi se pare normal. Sper sa nu te ajute nimeni

| FesCuDungi a răspuns:

Pai,spune-i la asta urat pe care nu il iubesti care e treaba, zii adevarul si ca nu va merge deloc intre voi si ca tu iubesti pe alt cineva! si gata! ii zici ca veti ramane doar amici daca vrea, daca nu ii faci cu mana si ii zici pawinking

| BaddGirrl explică:

Iubesc pe altcineva dar pe cine iubesc eu el nu ma iubeste pe mine** asta vroiam sa scriiu:d

| Lorrain a răspuns:

Simpluu! te desparti de el.dar intr-un mod frumos ca sa nu suferehappysi ai facut o greseala de la inceput asa cum a zis si Aylee(doar ca el a fost mai durbig grin), dar se intampla si e nu-i nici o problema daca ti-ai dat seama mai tarziu.Sau inca o solutie ar fi sa il faci pe el sa se desparta de tine, dar daca ai zis ca tine la tine super mult e mai greu un pic:*:*sper ca te-am ajutat:Xfunda?

| AleAnyo a răspuns:

Spune-i ca e chiar un tip de treaba, si ca stii ca te iubeste, dar nu mai poti suporta: tu iubesti pe altcineva, si mai zi-i : sper sa nu te superi, putem ramane inca prieteni, si stiu ca-ti meriti jumatatea, o fata speciala, dar nu esti tu aceea. La mine a mers de fiecare data big grin tongue

| xxDudaxx a răspuns:

Spunde-i ceea ce simti, spune-i ca nu vrei sa il ranesti, dar nu mai poti continua asa pentru ca incercand sa nu ii faci rau lui, iti faci tie rau.Spune-i ca e mai bine sa sufere acum, cand relatia este inca la inceput, decat mai tarziu cand ar putea incepe sa tina mai mult la tine. Spune-i ca nu este vina lui, spune-i ca este minunat, dar pur si simplu nu ol poti iubi pentru ca inima ta nu este inca vindecata pentru o noua iubire.Incearca sa nu fi dura, exprima-te cum simti, nu fi prea dura cu el. Poate ca si lui ii este la fel de greu pe cat iti este si tie.Succes.Funda?

| NoooSmileee a răspuns:

Buna! Si eu am trecut prin aceiasi chestie ca si tine ( exact la fel ) eu am rezolvat.o astfel: i.am spus ceea ce simteam ( adica nu eram in largul meu langa el, simteam ceva pentru altcineva ) s.a suparat atunci pe moment insa dupa ce i.a trecut am ramas prieteni! Daca nu te simti in largul tau langa el, si mai ales ca nu il placi. spune.i.o! Chiar daca se va supara, va aprecia faptul ca i.ai spus adevarul ( la un moment dat ). sper ca te.am ajutat cu ceva!:*