anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helphappy. Anul trecut in vacanta de vara am fost la discoteca la tara cu varamea si am dansat cu un baiat pe care il cunosteam si stiam ca ma place. A stat aproape toata seara pe langa mine, si cand a trebuit sa plec s-a oferit sa ne conduca pana acasa la bunica mea unde stateam. El mai era cu un prieten si eu cu varamea, deci nu puteam sa fim singuri sa vorbim. Dupa cateva zile mi-a dat niste mesaje si m-a intrebat daca vreau sa ma combin cu el.Eu l-am refuzat pentru ca nu mi se parea potrivit pentru mine. Mi-a mai dat de cateva ori mesaje cu aceeasi intrebare, m-a sunat sa ma intrebe daca vreau sa ne intalnim.tot asa.Mai stateam cateodata pe afara cu el, prietenul lui si varamea, si din cauza asta nu aveam niciodata cum sa fim singuri si ma enerva faptul ca nici el nu facea, nu zicea nimic in leg cu asta,(acum aproape ma razgandisem daca sa ma combin cu el sau nu)dar nici eu nu vroiam sa fac primul pas pentru ca sunt mai orgolioasa de fel.In fine tot asa.Vacanta s-a terminat si eu ma tot gandesc la el.Nu e vorba ca imi place la nebunie sau nu stiu. pur si simplu ma gandesc la el.Anul asta nu ne-am intalnit deloc si mi-a parut foarte rau, dar in urmatoarea vacanta ma gandesc sa merg iar pe acolo si as vrea sa-l fac sa ma intrebe din nou daca vreau sa fiu cu el.si sa nu-mi spuneti sa o fac eu pentru ca nu o faclaughing. stiu sigur ca ar vrea sa fie cu mine numai ca nu stiu cum sa-l fac din nou sa ma intrebehappy

Răspuns Câştigător
| bilexa a răspuns:

Ce aiureala. Anu viitor poate o sa aiba prietena, nu te-ai gandit? Sti vorba aceea ~sa nu dai vrabia din mana pe cea de pe gard ~ Am impresia ca iti place sa fi curtata si atat. Nu mai fi asa orgolioasa ca nu ajuta la nimic, daca iti place ceva, cere, sau macar insista ca altfel pierzi si nu toti baietii se pun la picioarele tale daca te lasi asa greu cucerita.

2 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Cei pierdut e pierdut...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tzeapa fraie.ro ...hahahahaharolling on the floor)