| Mirami a întrebat:

Help as putea ramine insarcinata daca el a intrat doar putin in mine? din cauza dureri nu am mai continuat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

O sarcina poate sa ia nastere doar in cazul in care tentativa de dezvirginare a avut loc in perioada fertila si a ajuns sperma in vagin, deoarece doar in acea perioada exista posibilitatea ca spermatozoizii sa astepte cele 3-5 zile pana in momentul producerii ovulului. Pentru a se putea da un raspuns clar, concis si corect este nevoie de urmatoarele informatii : data la care a inceput ultima menstruatie, in ce data ar urma sa se produca urmatoarea menstruatie, data intretinerii sexului, daca ciclult tau menstrual este regulat sau neregulat si daca a ajuns sperma in vagin. In lipsa acestor date se pot emite doar niste simple pareri complet nefondate si subiective sau chiar de-a dreptul gresite si aberanta ca cea primita de la Domnulmedicmedicinal rolling on the floor. Multa sanatate

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu s-a descarcat, nu.

| Mirami explică (pentru darrio2007):

Nu,nu sa ajuns la asta!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cum a intrat el in tine? a incaput prin gaura ta sau ai gaura cat POŞTA ROMÂNĂ?

| Emilian65 a răspuns:

Daca in timpul penetrarii nu a avut sperma pe capul penisului nu poti ramane gravida. In caz contrar, poti sa ramai gravida de la cea mai mica picatura de sperma, daca esti in perioada fertila.

| Mirami explică (pentru Emilian65):

Multumesc de raspuns!

| Domnulmedicmedicinal a răspuns:

Depinde daca a fost in partea de "jos" barbatul poate secreta acea "solutie" depinde si ce varsta are. Daca nu a lovit varsta de 18 ani acesta 100% a secretat aceasta solutie care este precum sperma..deci sansele sunt 60% sau 50%. Doar decat daca a fost sex anal nu s-a intamplat nimic grav.Nu te panica sansa asta este falsa. Daca se intampla asta poti folosi o pastila doar 1 data si te vindeci. Poti vorbi cu medicul de familie

| Mirami explică (pentru Domnulmedicmedicinal):

Are 27, dupa citeva incercari a intrat putin dar am avut niste dureri ingrozitoare si am renuntatam avut singerare, dar totusi imi este foarte frica de o probabila sarcina.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Mirami):

O sarcina poate sa ia nastere doar in cazul in care tentativa de dezvirginare a avut loc in perioada fertila si a ajuns sperma in vagin, deoarece doar in acea perioada exista posibilitatea ca spermatozoizii sa astepte cele 3-5 zile pana in momentul producerii ovulului. Pentru a se putea da un raspuns clar, concis si corect este nevoie de urmatoarele informatii : data la care a inceput ultima menstruatie, in ce data ar urma sa se produca urmatoarea menstruatie, data intretinerii sexului, daca ciclult tau menstrual este regulat sau neregulat si daca a ajuns sperma in vagin. In lipsa acestor date se pot emite doar niste simple pareri complet nefondate si subiective sau chiar de-a dreptul gresite si aberanta ca cea primita de la Domnulmedicmedicinal rolling on the floor. Multa sanatate