Pai spune povestea...ca si eu sunt cam in aceeasi oala, asa ca s'ar putea sa t ajut
Scuze
a trecut nu bag de siama as face ori ce pentru persoana iubita . Bun ca si in ori ce relatie se mai greseste pff la noi devenise cam rar chestile astea ea era foarte geloasa acum o saptamana ne-am despartit dintr-un motiv banal (miA DAT BEEP O FATA ) pff a zis ca se impaca cu mine daca ii dovedesc ca o iubesc credeti`ma am facut tot posibilu (cat ca ea zicea ca am fost singuru baiat care i-am dovedit) toate bune si frumoase vineri neam imacat am cazut de accord cu niste chesti...
Acuma urmeaza partea najpa in seara de vineri a dormit la o prietena am sunato pe la 11 deja era schimbata , pff a 2 zi tot eu am sunato si mi-a zis ca nu poate vb ca face curat la prietena ei au trecut orele nici un "semn" de la ea o sun pe la 4 iar nu a putut vorbi . dupa aia am sunato toata ziua nu mi-a raspuns tot in siara de ieri m-am intalnit cu ea din greseala era fff nervoasa Am intrebato ce are mi-a zis "mior deschis prietenele mele ochii. mersi ca tiai batut joc de mine 7 luni . Si mi-a dat o scrisoare cu tot ce am gresit . Tin sa zic ca ea ink zice ca "ma iubeste enorm" ca eu am fost singura ei relatie serioasa .
Help plssss! sunt distru nu stiu ce sa fac nu imi vad viata fara ea
Scuze.nu stiu dc nu o aparut toata.
a trecut nu bag de siama as face ori ce pentru persoana iubita . Bun ca si in ori ce relatie se mai greseste pff la noi devenise cam rar chestile astea ea era foarte geloasa acum o saptamana ne-am despartit dintr-un motiv banal (miA DAT BEEP O FATA ) pff a zis ca se impaca cu mine daca ii dovedesc ca o iubesc credeti`ma am facut tot posibilu (cat ca ea zicea ca am fost singuru baiat care i-am dovedit) toate bune si frumoase vineri neam imacat am cazut de accord cu niste chesti...
Acuma urmeaza partea najpa in seara de vineri a dormit la o prietena am sunato pe la 11 deja era schimbata , pff a 2 zi tot eu am sunato si mi-a zis ca nu poate vb ca face curat la prietena ei au trecut orele nici un "semn" de la ea o sun pe la 4 iar nu a putut vorbi . dupa aia am sunato toata ziua nu mi-a raspuns tot in siara de ieri m-am intalnit cu ea din greseala era fff nervoasa Am intrebato ce are mi-a zis "mior deschis prietenele mele ochii. mersi ca tiai batut joc de mine 7 luni . Si mi-a dat o scrisoare cu tot ce am gresit . Tin sa zic ca ea ink zice ca "ma iubeste enorm" ca eu am fost singura ei relatie serioasa .
Help plssss! sunt distru nu stiu ce sa fac nu imi vad viata fara ea
Mergi la un psiholog, el iti va explica ca starea ta se numeste despresie si iti spun ca nu vei putea scapa foarte usor de asta.
Off off. Pai baga bine la cap ce ti-a spus ca ai facut gresit si incearca sa te schimbi, e normal sa fi geloasa cand te gandesti ca iubitul tau a dormit la o fata chiar daca aceasta este prietena lui, desi unde exista iubire si incredere nu ar trebui, dar poate au influentat-o si prietenele sale. Spune-i ca o iubesti cu adevarat si ca vrei sa fie totul bine si ca ii vei demonstra ca poate fi de 1000 de ori mai bine. Multa bafta
Crede'ma omulte, si eu trec cam prin aceeasi treaba...mai ales daca o iubesti, o oribil si sa o stii suparata pe tine, sau sa nu poti vb cu ea, sa nu o vezi:(. Daca tii intr'adevar la ea(si din cate zici tu, chiar o iubesti), incearca sa aflii ce prostii i'au bagat prietenele alea ale ei in cap si sa ii demonstrezi ca nu e adevarat. Sa te straduiesti cat d mult poti sa te impaci cu ea. Daca insa nu reusesti, si nu mai e nici o sansa, atunci trebuie sa incerci sa o uiti! ehh, aici vine partea grea: uitatu' asta nu e asa usor, ca te culci seara cu ideea ca "nu ma mai gandesc la ea", si a doua zi gata, ai uitat'o. NU. la asta nu am nici eu vreun raspuns(de fapt am si postat o intrebare cu toata treaba asta. Uita'te si tu, poate te ajuta ceva de acolo:-? http://www.TPU.ro/......-aceeasi/. Succes;)