Tanti Gretta, iar vorbesti prostii? Ai chiar si cea mai vaga idee despre statutul unui cadru universitar versus un student de-al lui? Daca nu ai stiut pana acum, afla ca multe studente promoveaza anul universitar pe baza de sex si nimic altceva. Probabil ca nu poti, nu reusesti sa intelegi adevaratul sens al cuvantului/notiunii de facultate din moment ce poti afirma o asemenea prostie ca un student ar putea fi exmatriculat.
Ca studenta nu ai voie sa intretii relatii cu profesorul tau.E profu, comporta-te ca atare.Cand il vezi saluta-l, fi in continuare atenta la ora lui, nu-l mai urmari cu privirea si lasa iluziile deoparte.Sigur iti poti gasi pe cineva mai bun, nu merita sa risti.Il poti cauza si lui probleme.Fi naturala in preajma lui, fa-l sa-si dea seama ca esti eleva lui si nimic mai mult
De unde ai mai scos aceasta aberatie ca un/o student/a nu poate avea relatii de orice natura cu un cadru didactic/profesor de al sau? Nu exista absolut nici-o restrictie de natura etica sau morala in cazul a 2 persoane mature care pot avea orice statut unul fata de celalalt. Ai putea foarte bine sa-l intrebi in mod direct si fara ocolisuri care sunt intentiile lui reale. Succes!
Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu cred ca aceasta relatie este ok, adica totusi el este profesorul tau, nu cred ca cineva isi risca lcoul de munca in felul asta