anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Ce vrea sa insemne "Voiam să văd dacă sunt pregătit, sau dacă vreau o relaţie. Nu sunt pregătit încă. Asta e concluzia mea.
Nu acum. Este vorba că nu vreau să te fac să suferi. Să încep o relaţie şi să nu mă implic, puii mei...acum îmi e bine aşa. asta simt eu.", in limbaj masculin?
Cu tipul ma intalnisem acum vreo 2 luni, apoi nu am vorbit vreo 1 luna,abureala fiind ca a avut probeleme in familie si profesional. Apoi, dupa 1 luna de pauza,m-a cautat intens si intr-un final am aflat ca ii parea rau ca s-a rupt asa brusc,ca nu m-a putut uita si ca acum s-a indragostit de mine(pentru ca atunci,cand am pierdut legatura,ii spusesem eu ca sunt indragostita). Adevarul e ca noi ne intelegem foarte bine in general,exista cheia aia spre liniste si armonie, dar am impresia ca e bou si fuge de orice ..mai serios.
Na, si dupa 2 intalniri recente in care am povestit si ne-am pupat si ne simteam asa,bine si relaxati impreuna,am simtit ca se indeparteaza din nou,cum facuse la inceput. L-am intrebat ce se intampla si mi-a spus ca se bucura ca m-a revazut,dar ca nu e sigur daca vrea o relatie, plus mesajul de mai sus. Ce naiba se intampla cu el?

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Ce limbaj masculin ma? Inseamna negru pe alb exact ce ti-a zis. De ce ai impresia ca ar trebui sa aiba vreun inteles ascuns mesajul lui?

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Are nevoie de libertate.
Respectă-i decizia şi vezi-ţi de treabă.
O zi bună!

| Danysan a răspuns:

1-E prea Timid trebuie sa ai rabdare cu el.
2-E genu care vrea ca totu sa fie ok si sa te faca sa te simti bine -nu ai vrea sa iesi in oras cu un lake fara un ban in buzunar nu -Poate ca isi cauta o slujba -Sunt si baietii care chiar daca le place de o fata -In cazu in care nu au o slujba sau au prb cu banii incep sa devina mai retrasi sau inventeaza prb cu familia asta pentru ca sunt oamenii cu bun simt si vor sa trateze o fata ca atare si nu sa iasa cu ea ca un milog in oras fara un elu in Buzunar.
3-Faptu ca nue pregatit poate ca indica o probleam a lui, un blocaj sau ca a avut de suferit dupa fosta -sau l-a lua vre-una la misto in trecut.
4-Fi calma si ai rabdare
5-In momentul cand e cu tine incearca sa ai demonstrezi ca esti o fata de incredere si ca nu esti doar o profitoare sau sa nu zic altceva cum se intampla De obicei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omul a fost sincer cu tine si tu il faci bou? daca-ti arde de sacrpineala da aici anunt si-ai sa vezi cati boi or sa-ti ceara id-ul, ce nu ai inteles? poate ca a iesit dintr-o relatie care l-a facut sa sufere mult ( cum sunt si eu ) si de-aia nu este pregatit sa inceapa o noua relatie, o fi sensibil si d'aia, auzi la ea bou, ca acum ma enervez si-ti mai zic vreo doua laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fuuuuugggiiiiii!
aaa, intrebarea era ce inseamna. inseamna ca e labil psihic.

| unknøwn a răspuns:

Tipul nu vrea o relaţie, simplu.
De ce încă te bagă în seamă? Că s-a obişnuit cu tine.

| BlakeLively a răspuns:

1. Fie este prea timid.
2.Are Probleme personale si asta il determina sa spuna ceea ce ti-a spus.
3.Nu vrea o relatie si s-a folosit de tine putin.
Daca tu chiar tii la el, nu-l lasa sa plece.Lupta!
Bafta!

| daniellle a răspuns:

Probabil a ajuns la concluzia că nu este în stare să menţină o relaţie acum. Posibil se simte oarecum confuz şi derutat şi crede că stând lângă tine fără să îşi dorească asta, practic şi teoretic îşi bate joc de tot. De tine, de relaţie.
Să nu îţi faci griji, este foarte ok că ţi-a spus lucrul acesta şi nu te-a lăsat cum ar fi făcut-o alţii probabil, cu ochii în soare.
Nu vreau să pun răul în faţă dar e posibil să fie şi altceva la mijloc, poate o altă fată (însă îmi e greu să cred asta).
Concluzionând, nu este pregătit pentru o relaţie. Bou sau nu, nu cred că situaţia se va schimba.
E mai bine pentru tine, îţi faci rău singură gândindu-te la toate aceste lucruri. Fii tu cea înţeleaptă aici şi lasă-l. happy
Multă baftă!

| MissJJ a răspuns:

Nu vrea sa se implice in relatii, nu vrea sa sufere, dar nici sa te indeparteze de tot.

| CarolineArina a răspuns:

Iti da papucii.
Ce-i asa complicat?