No no no wait nu este adevarat chestia pe care tu ai gasit-o pe net e tip religioas si pana la urma cine stie lumea astea ce ai facut tu acasa nu?^_^ stai linistit si nu te mai ingrijora daca te masturbez pentru ca e ceva normal la baieti dar sfatul meu e sa nu o faci des ^_^ si nu mai crede in prostile astea de pe blog daca vrei sa afli despre masturbare uitete la site uri nu la bloguri
Frate, ce e asta? Masturbarea nu e un pacat, oricine ti-o spune, e doar un act de autocunoastere, nu te mai stresa atat!
Cum a fost dupa aceea?-->bine
Cum ti-ai simtit sufletul?-->usurat
Ai simtit vreo satisfactie?-->da
Delir mistic.
Dap, "masturbarea m-a făcut chel/bolnav" este delir; este motiv pentru a prescrie antipsihotice.
Dumnezeu exista si chiar m-a ascultat tot timpul cand am avut nevoie de cv caci este scris,, Tot* ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi." Matei 21:22 fratii mei aveti credinta, rugati-va nu zaboviti la lucrurile acestea caci Domnul va iubeste si va vrea dupa planul sau si masturbareaa este pacat de curvire,, Sa nu preacurvesti,, Exodul 20:14 in Vechiul Testament dar in Noul testament Isus ne spune Dar Eu vă spun că oricine se uită* la o femeie ca s-o poftească a şi preacurvit cu ea în inima lui. Matei 5:28 fratiilor pocaiti-va caci vremea este aproaroape! daca te simti inpovarat dupa ce ai curvit roaga-te caci domnul este drept cum scrie in biblie Dacă* ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să** ne cureţe de orice nelegiuire 1Ioan:9.Fratiilor macar ganditi-va sa ascultati macar de cele 10 porunci pe care le gasiti in Exoldul caci este scris Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. - Ioan 14:6.
Amin!
In sfarsit cineva intreg la minte, iti dau dreptate frate. Nu ii lua in seama pe aia care iau in deradere cea ce ai scris! Pentru ca ai scris din suflet si apreciez asta!; D