| laryssa93 a întrebat:

Help! cum am mai spus eu si iubitul meu avem o relatie la distanta ff mare distanta (eu belgia el romania). de cand am venit din Romania (3luni) plang aproape in fiecare zi de dorul lui.nu stiu ce sa fac, nu pot sa ma obisnuiesc ca nu e langa mine.

cum sa fac sa nu mai imi fie asa greu? ce sa fac sa nu mai plang si sa nu mai sufar? dar nu vreau sa ma despart de el. vreau alta solutie... plss ajutor! (si acum plang )

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Spune-i ce simti, tine legatura cu el pe mess, tel.Tot e ceva, uneori si o vorba te ajuta. Cu pansul ce rezolvi?

| Artemiss a răspuns:

Nu trebuie sa te desparti de el, trebuie doar sa accepti situatia si sa lupti pentru iubirea voastra, sa astepti cu nerabdare ziua in care o sa va vedeti si atunci sa plangi, dar de fericire. E greu sa-ti stapanesti lacrimile cand sufletul il vrea alaturi de tine, dar zic ca timpul rezolva tot, si intr-o zi o sa fi-ti impreuna, nedespartiti.

| LCD a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie sad
si e atat de greu... noi suntem la inceput... dar oricum
si cel mai greu pentru mine e ca...nu stiu cum sa ii spun cat imi e de greu si ce dor imi e de el...nu's f deschisa.
voi cum vorbiti? sad

| r8driver a răspuns:

Ochi care nu se vad se uitawinking

| DrViorel a răspuns:

Eu zic ca esti mult prea tanara si draguzta sa suferi dinastfel de motive, nu ceva spus la banalitate ci ceva concret, trebuie sa intelegi ca in viata is lucruri care se schimba, lucruri pentru care emrita sa suferi si lucruri pentru care nu merita, meritas a iti iubesti si sa suferi pentru sotul tau, caci iubitii vin si se duc... O zi buna sa ai!

| laryssa93 explică:

Sunt laryssa18.pentru imiplacedetine

Noi vorbim pe mess, la tel zilnic nu exista zi sa nu vb dar e foarte greu.

la voi ce relatie este? cat de mare este distanta? cum vorbiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spor la plans. daca asta te apropie de el.doar de asta avem ochi, sa plangem. dar avem si gura. sa zambim frumos.si mai ales cap.cu care judecam sa ne rezolvam problemele existentiale.eu rad.char si acum rad.nu de plansul tau.ci de dragoste de viata si de oameni.am plans si eu ca tine de vreo 15 ori. da ...am zis sa nu-mi fac un obicei din asta.mai ales cand am vazut cati oameni frumosi sunt pe pamant.stergeti ochisorii si zambeste.soarele luceste.deasupra norilor. dar zambeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și hai să fim un pic realiști. Chiar crezi că în astea 3 luni nu te-a înșelat deloc? Eu zic să te gândești bine și să nu-ți faci speranțe inutile. Niciodată n-ai să cunoști un bărbat (presupun, și eu, că băiatul are peste 20 de ani, dacă nu chiar și peste 30 că asta-i „moda") și viceversa.