| SeRIoGa a întrebat:

HeLP! Cum imi da SemN >Prietena Ca vrea so SaruT pe Gat?
(Pentru`ca cand am imbratzishato mi intins putin Ghitul ei, si ma ghindeam s-o sarut >sau nu, Sau poate eu nu am intzeles correct semnul facut de ea...
ajutati-ma va rog! ca sunt Incepator in relatii si sunt cam TimiD sad

Răspuns Câştigător
| DannyCaponne a răspuns:

Omule, eu am 15 ani, si iti spun, sunt cel mai incepator dp lumea asta, nici nu am facut-o rolling on the floor Dar acum pe bune, ia-ti inima in dinti omule, fii barbat si iubeste-o, asa va vedea cat de mult tii la ea... trebuia sa o saruti, sa vada tandretse, romantism... uh ce frumos! ^^ Sper ca sfatul meu sa te ajute! Multa Bafta!

4 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Pfoaaai, iti va da un semn in aceeasi limba, analfabeta ca si a ta laughing
Cum e s-o saruti pe "Ghit"? - la semnalul urmator, "ia" vrea sa nu mai fii "TimiD" laughing

| ana_2556 a răspuns:

Esti incepator si la limba romana. Ma chinuit de 5 minute sa descifrez ce scrii.

| Xmadness a răspuns:

Fi atent inca esti la inceput fara experienta nu iti fie frica sa faci tot ce iti trece prin cap, e ok sa o saruti pe gat cand vrei tu chiar nu trebuie sa ai nici un semn E PRIETENA TA! A TA! daca nu tu atunci cine? fa ce iti trece tie prin cap cu ea poate o exciti si mai tare si in plus daca gresesti inveti.Stai linistit si relaxeaza-te!

| fly4love a răspuns:

Eu cred ca totul vine de la sine! nu trebuie sa iti faca semn sau sa ii faci tu semn! posibil sa o fi excitata vreo atingere de aici si astepta sa o mi atingi!tongue bafta!