| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Help! Cum imi pot aduce prietenul inapoi? Nu mai povestesc despre el. Ideea e ca am mai fost cu el de doua ori(o data 3 saptamani si apoi 2 saptamani). El stiu ca nu tine la mine asa cum as vrea eu(pentru ca el vrea sa ma culc cu el si stie ca nu prea poate sa obtina asta), dar totusi as vrea sa-i mai dau o ultima sansa.

Nu o sa zic ca a fost numai vina lui ca ne-am despartit desi el are cea mai mare parte de vina. Dar am gresit si eu, adica eram foarte geloasa si il inebuneam cu mesajele. Acum vreau sa-i dovedesc ca m-am schimbat. De fapt, nici eu nu stiu ce vreau. L-as vrea inapoi, dar parca totusi nu as vrea sa-mi risc relatia cu actualul.

Cum sa-l fac sa vrea sa fie cu mine(la fostul ma refer)? Adica mi-a zis in sms ca vrea sa nu vin singura la intalnirea cu el, sa mai vin cu o fata. Si apoi a zis,, poate ma dau la ea" dar nu stiu daca a glumit. Apoi i-am zis ca eu inca mai tin la el si ca desi nu-l mai iubesc ca la inceput, nu mi-ar palcea sa se dea la alta in fata mea si a zis,, bine" si apoi am intrebat daca pot sa vin singura si a zis ca nu. I-am zis ca doar ca amici si a zis ca se mai gandeste si ma anunta.

I-am zis ca sunt singura(Adevarul e ca am prieten) si face sa nu-l mai bat la cap ca am vazut si eu ca nu merge o relatie intre noi. Acum eu vreau sa-i arat ca m-am maturizat si ca nu mai sunt aceeasi fetita geloasa care sa-l inebuneasca cu mesajele. CUm sa fac asta?

Si al intalnire cum sa ma comport cu el? Credeti ca ar merge trucurile gen sa-l rog sa ma incalzeasca si sa ma ia el in brate(noi asa ne-am apropiat prima data, doar ca i-a zis o fata lui sa ma incalzeasca)? Si ce sa zic? Sa-i spun ca ma prieten. Vreau sa-l fac pe el sa-mi propuna sa ne impacam pentru ca daca ii zic eu mi-ar zice ca nu are rost etc. Sau altceva ce as putea face/zice? Sa-i zic ca am prieten?

Ms pentru raspunsuri. Dau funda:D

P. S: el are 25 de ani, eu 15(stiu ca e mare diferenta, dar chiar tin la el)

Daca vreti sa aflati mai multe depsre el uitati-va la intrebarile mele anterioare:

http://www.TPU.ro/......ce-simt_1/

http://www.TPU.ro/......-el-el-mi/

3 răspunsuri:
| Anemona a răspuns:

Parerea mealaughing du-te cu actualul la intalnire si o sa il faci geloslaughing atunci sigur s-ar impaca cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa pui o poza cu el aici poate il recunoaste nevasta'sa si iti spune ea ce sa faci cu el

| denise99 a răspuns:

Iubita ai grija la 15 ani poate vrea doar sex ca el are 25 ani e difernta de 10 ani e destul de mare la ani lui vrea sa aiba parte doar de sex ca e tanar de aceea poate vei fi mai fericita cu actualul daca te iubeste cu advarat se va intoarce el la tine bine ai grija pup