| AmedeeaBeea a întrebat:

Help! Daca bei lapte și iei anticoncepționale se reduce efectul acestora? Pe prospect nu scrie absolut nimic legat de asta și sunt puțin panicată, pentru că am făcut-o cu iubitul meu. Pastilele le iau de 4 luni, până acum nu am uitat niciuna și le-am luat mereu la aceeași oră, deci am respectat ce scrie pe prospect. Va rog, un răspuns cat mai serios!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai prostii faci, sexul este permis numai celor casatoriti nu cum face ti voi, păcate

| AmedeeaBeea explică (pentru CristiDinBucuresti):

Și e problema ta ce fac? Se pare că nu ai ce face cu viața ta, măi nene, mereu comentezi pe aici. Am cerut o părere de la alte doamne/femei care poate știu răspunsul la întrebarea mea, nu pe tine. Vezi-ti de treaba ta!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru AmedeeaBeea):

Dumnezeu îi va judeca pe adulteri si fornicatori. El ne cere sa fim curati din punct de vedere moral si sexual, nu cum face ti voi nu numai tu, toti asa fac sex inainte de casatorie egal imoralitate sau vorba lu Becali, curvăsăraie.

| Violleta2022 a răspuns:

Da!
Scrie si pe prospectul antinconceptionalelor ca se reduce efectul lor, atat de mult ca ai nevoie de o a doua protectie, daca nu vrei sa ramai gravdia.

| dullcat a răspuns:

Buna.Pastilele alea secreta estrogen in corp, iar unele alimente, precum laptele de la vaci indopate cu hormoni si anitbiotice, de asemenea au o cantitate de estrogen. Teoretic, nu ar trebui sa reduca efectul, insa nu sunt studii concludente. https://www.babymed.com/pill/what-foods-interfere-pill

Pentru a afla raspunsul pe care il cauti, ar trebui sa recitesti prospectul, sau sa intrebi un medic.

| VoidEternal a răspuns:

Daca ai citit tot prospectul și nu se precizează nicăieri despre lapte atunci ești în regulă. Daca laptele ar fi avut un efect atât de puternic ar fi fost trecut la contraindicații.

Jasmina ca de obicei pe langa cu miturile de când era ea fată, adică în cretacic.

Cristi Boss, ce zice Dumnezeu al tău despre cei care îi judecă pe altii? Sau virtutea ta sta in a arata cu degetul pe alții? Apropo, "faceți" se scrie legat. Dumbass...

| Robert2526 a răspuns:

O sa iti dau un raspuns categoric. Nu! Consumul de lapte nu afecteaza eficienta anticonceptionalelor!