Buna, draga, nu cred ca e un motiv adevarat de despartire; gandeste-te mereu de 2 ori inainte de a lua o decizie, sa nu iti para rau apoi.
Tu esti o fire impulsiva si iei decizii pripite apoi iti pare rau.
Nu mai ii da papucii din orice daca il iubesti, risti sa il pierzi definitiv.Mai bine discuta cu el intre 4 ochi si intreaba-l de ce se comporta asa si de ce vb.asa cu tine cand e cu ala.
Eu cred ca daca discuti cu el frumos si serios, se poate rezolva.
Dar nu prin sms-uri, ci fata in fata cand nu e nimeni cu voi!
Nu-l mai suna cand e la serviciu, sau daca ai ceva cu adevarat urgent, care nu accepta nici un fel de amanare (se intampla poate o data la cativa ani asa ceva), suna-l si daca iti da ton de ocupat, asta e. Marea majoritate a oamenilor nu pot vorbi de la serviciu si toata lumea intelege asta. De ce era asa de important sa-l suni, ca nu inteleg? Chiar nu puteai sa astepti cateva ore pana la sfarsitul programului? Murea cineva? Ca si daca murea, el tot nu-l putea salva prin telefon. Cred ca bietul tau partener e absolut exasperat de situatia asta. Asteapta-te ca relatia sa se termine si pe buna dreptate. Nu cred ca cineva ar suporta fazele pe care le faci tu. Dar gandeste-te serios, ca daca continui sa te comporti asa o sa ajungi sa nu se uite nimeni la tine ca si cum ai fi raioasa.
linarkfts întreabă: