Uhh,pai poti face multe chestii
Poti sa mergi unde sta si sa o astepti intr-o zi pe strada si sa intri in vorba cu ea.Sau eventual daca stii apartamentul unde locuieste ii poti lasa o scrisoare, un trandafir, ceva sa fie misterios
asta o va face curioasa si va incerca sa afle cine e. eventual mai bagi si o semnatura. ceva de ce sa se poata lega. Ce zici
? Incerci? Asta ar fi partea complicata
. Ceva mai simplu ar fi sa incerci pur si simplu sa vorbesti cu ea cand o vezi.desi stiu, e greu atunci cand nu va cunoasteti.dar din moment ce esti baiat, cred ca stii si tu ca noua fetelor ne place sa fim abordate nu sa abordam
. succes!
Eu zic ca ar trebui pur si simplu o data sa te duci la ea si sa o intrebi cat este ceasul? Si apoi incepi sa mai vb cu ea chestii de genul:Te'am mai vazut cand ma duceam la munca nu stiu daca zici ca esti timid fa-o pe ea sa vb daca e interesata de tine va vb sg ea si iti va zambi de fiecare data cand ii spui ceva apoi cand mai treci o saluti...si asa mai departe. daca e sa fiti impreuna totul va veni de la sine
Inteleg ca esti timid dar macar fa-ti curaj sa o intrebi de vb incerca sa ii zambesti atunci cand treci pe la locul ei de munca, daca iti zambeste si ea e mai mult ca sg ca simte ceva pentru tine si ii esti simpatic
Sper ca am fost de ajutor.
Multa bafta si fi tu insuti e cel mai imp!
O varianta ar fi sa faci o vizita la ea la munca cu imaginea ca ai nevoie de ceva,si intri in vorba cu ea,intereseaza-te de citeva lucruri si apoi fa-i citeva complimente,vorbiti,rideti, pina ajungi la o invitatie la o cafea
restul va fi de la sine
si uita ce e aia sa fi timid, esti barbat doar! BAFTA
Mai intai invit-o la un simplu suc pur si simplu Saluto si spune-i cand scapa de la munca daca ar vrea sa iasa la un suc, cafea.Si daca spune da depinde de tine incearca sa o cunosti...