Scumpa, este complicata situatia
El te place ft mult si insista la fel de mult pentru ca esti o provocare pentru el
Explicai tipului [dar frumos ] ca nu te intereseaza o relatie cu el .doar una de prietenie [faza e ca te place ft mult si de asta se comporta total aiurea, spune lucruri de neinteles, discuta lucruri neinsemnate... tu de fapt nu il cunosti. poate daca l'ai cunoaste exact cum este .adica fara obsesia asta pentru tine. poate ati fi ft buni prieteni.]
Ah, si dc sa nu il pupi
O sa cerseasca si mai mult un pupic si o sa te sacaie si mai mult
xoxo
by dydee
Stiu genul asta de baieti, care nu vor sa inteleaga un refuz. continua sa il respingi si sa nu ii dai mare atentie. afara cand iesi cu tot grupul de prieteni invita o fata sau doua sa va plimbati mai departe ca sa scapi de el, pe mess poti sa nu ii mai raspunzi, sau sa ii dai permanent invisible, daca nu te induri sa dai ignore.
sau poate o sa iti faci un prieten si atunci sigur va renunta sa mai insiste
Spune-i in felul urmator :"comportamentul tau nu ma incanta, mai ai multe de invatat de la viata". Succes!
In primul rand supeni ce i-ai spus pe mess, spune-i in fata spuni sa te lase in pace...si daca nu dai un ignor la mess
Mi'a raspuns, ca a vrut doar sa vb cu mine. dupa ce i-am trimis chestia aia. X-(
Am fost in aceeasi situatie... un baiat ma batea la cap timp de 5 luni... eu i.am facut cunostinta cu o fata foarte draguta si ii placea si ei de el s.au combinat si acum nu mai am trebuie cu el incearca poate merge...
beausingurlamasamea întreabă: