Tu chiar le consideri pe ele prietene ?
daca ti.ar fi prietene nu s.ar da la prietenul tau!
pe bune acum ! spune-le lor asta. se vor simti vinovate iar daca nu, nu merita prietenia ta !
Sall...Depinde si cat de bune prietene sunteti.Sti ca prietenia e mai importanta decat "iubitul".
Dar daca iubitul tau a sp ca el nu ar renunta la tine.cred ca totul e ok.Ar trebuii sa pari destul de stabilita, sa te bagi mereu in ceea ce vb iubitul tau si fata aceea.
Depinde si cat de mult iti sunt prietene fete alea.Nu cred ca o prietena ar zice:"Imi place d prietenul tau."
Pa-pa
Pfff cati ani ai ? dupa mine astea is niste probleme de copii mici da adevarat tot sunt probleme nu stiu daca sunt modalitati de a le face pe celelalte 2 fete sa nu il placa dar fa`le in ciuda asta e si ideea din mom ce el ti-a spus ca nu te`ar lasa de ce te mai intereseaza gura lumii? nu inteleg. succes
Nu se poate numi prietena... e scris in legile feminitatii ca nu furi prietenii/fostii prieteni ai prietenelor.deci explica-i chestia asta... fa-o sa se simta vinovata. o merita
Daca intr-adevar iti este prietena, nu se va baga intre tine si iubitul tau. Daca cumva indrazneste sa faca asa ceva, ti-a demonstrat foarte clar ca nu-ti este deloc prietena, mai ales ca este si invidioasa pe tine, ca ai zis ca este geloasa ca tu ai iubit, iar ea nu. Eu zic ca nu merita sa stai pe langa asa "prietene", abia asteapta sa te desparta de el, sa ti-l fure. Nu lasa sa se intample asa ceva si vorbeste cu ea, explica-i ca isi va gasi si ea baiatu` potrivit, la momentul potrivit, fara sa trebuiasca sa desparta pe cineva, sa iti ia tie fericirea.
Multa bafta, sa fii iubita`!:*:*:*