| Serendipity17 a întrebat:

Help straight face eu sunt cu un baiat, si azi am fost sa ma plimb cu el si cu inca doua prietene cu el.Ne-am plimbat, si o prietene s-a suparat dintr-o data. Cealalta fata mi-a zis ca e geloasa pe mine ca eu am prieten si ea e solo, si a stat asa pana au plecat toti.Acum,pe mess, mi-a spus cealalta fata ca si ei ii place de prietenul meustraight face ce sa faaaaac? el a zis ca nu m-ar lasa pentru ele, dar totusi simt ca am concurenta. E vreo modalitate de a le face pe celelalte fete sa nu-l placa?straight face sunt intr-o situatie complicata.helps pls!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| justme_3711 a răspuns:

Tu chiar le consideri pe ele prietene raised eyebrows?
daca ti.ar fi prietene nu s.ar da la prietenul tau!
pe bune acum happy! spune-le lor asta. se vor simti vinovate iar daca nu, nu merita prietenia ta happy!

| Bitzy a răspuns:

Sall...Depinde si cat de bune prietene sunteti.Sti ca prietenia e mai importanta decat "iubitul".
Dar daca iubitul tau a sp ca el nu ar renunta la tine.cred ca totul e ok.Ar trebuii sa pari destul de stabilita, sa te bagi mereu in ceea ce vb iubitul tau si fata aceea.
Depinde si cat de mult iti sunt prietene fete alea.Nu cred ca o prietena ar zice:"Imi place d prietenul tau."
Pa-pahappy

| Addddda a răspuns:

Pfff oh go on cati ani ai straight face? dupa mine astea is niste probleme de copii mici straight face da adevarat tot sunt probleme oh go on nu stiu daca sunt modalitati de a le face pe celelalte 2 fete sa nu il placa dar fa`le in ciuda asta e si ideea din mom ce el ti-a spus ca nu te`ar lasa de ce te mai intereseaza gura lumii? straight face nu inteleg. succeshee hee

| pinkrulz1994 a răspuns:

Nu se poate numi prietena... e scris in legile feminitatii ca nu furi prietenii/fostii prieteni ai prietenelor.deci explica-i chestia asta... fa-o sa se simta vinovata. o meritawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el ti-a zis ca nu te`ar lasa. probabil ca asa e. nu iti fie teama, iar cu prietenele tale... sper sa iti fie cele mai bune pentru ca ele ar trebui sa se bucure pentru tine nu sa le placa de prietenu tau. Bafta cu prietenu smug.
Ceau >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar iti este prietena, nu se va baga intre tine si iubitul tau. Daca cumva indrazneste sa faca asa ceva, ti-a demonstrat foarte clar ca nu-ti este deloc prietena, mai ales ca este si invidioasa pe tine, ca ai zis ca este geloasa ca tu ai iubit, iar ea nu. Eu zic ca nu merita sa stai pe langa asa "prietene", abia asteapta sa te desparta de el, sa ti-l fure. Nu lasa sa se intample asa ceva si vorbeste cu ea, explica-i ca isi va gasi si ea baiatu` potrivit, la momentul potrivit, fara sa trebuiasca sa desparta pe cineva, sa iti ia tie fericireahappy.
Multa bafta, sa fii iubita`!:*:*:*