| ffy a întrebat:

Help fetelor! Cum sa fac...de cateva saptamani incoace ma tot framanta o intrebare:cum sa-l faca pe fostul sa se intoarca la mine?broken heartChestia suna in felul urmator:ne cunoastem de cand eram copii, a mai trecut timpul am fost impreuna, el a fost plecat "ne-am despartit", s-a intors ne-am impacat, iar a plecat dar in timpul asta eu sateteam cu altcinava(cat era el plecat), vara aceasta a venit acasa, ne-am intalnit, am renuntat la ala cu care stateam si totul era ok adica perfect imi facea toata mofturile si imi cam accepta totul si se vedea in ochii lui ca ma iubea sincer.Eram pe punctul de a,,,,,(face >prostioare:")dar mi-a spus ca se va intampla cand voi fi eu pregatita si nu s-a mai intamplat, il apreciez foarte mult pentru asta, dar el a plecat si vorbeam tot timpul la tel, pe mess, DAR eu proasta ce sunt am mai iesit cu ala cu care eram si el a aflatbroken heartinitial n-am avut nici o remuscare dar acum ma gandesc tot timpul la el si imi pare nespus de rausad. Recent am aflat ca are pe cinevabroken heartcrying. Ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| katia a răspuns:

Offffffffffff... FFY! Daca ai sti cate fete cauta un asemenea baiat ti-ai musca limba! ti-a zis ca va ast pana cand te vei simti pregatita si tu l-ai inselat? AI FACUT O SUPER MARE GRESEALA! Te cert dar nu am alta solutie.Cine alearga dupa 2 iubitzi nu prinde nici unul.Nu vreau sa gandesc negativ dar nu cred ca mai poti face ceva! Daca noua prietena a lui e serioasa sigur o sa formeze o relatie stabila. DACA data viitoare o sa-ti mai cada un asemenea specimen incearca sa-l prinzi din zbor si sa-l tii cu dinti! daca te consoleaza MAI SUNT BAIETI!

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, te inteleg... e greseala ta ca nu ai stiut sa apreciezi iubirea lui, acum cred ca va fi cam dificil sa il aduci inapoi, dificil dar nu imposibil, totul depinde doar de tine si de modul cum te porti, incearca sa iei legatura cu el, sa ii spui ce simti si daca mai simte ceva pentru tine, se va impaca cu tine, totusi acum are pe alta si asta e mai aiurea ca va fi mult mai greu, in plus nu e frumos sa desparti un cuplu, nu stiu ce sa cred, dar eu zic acum sa il lasi sa isi vada de relatia lui si in cazul in care relatia lor se va destrama atunci te poti gandi la o modalitate de impacare!

| marsy a răspuns:

Inseaamna ca tu nu-l iubesti! Esti geloasa ca deja are pe cineva. si probabil celalalt nu-ti face pe plac!
Incerca sa vb cu el. sincer. arata-i sentimentele care le ai... si daca te iarta bine. daca nu lasa-l in pace!

| udarb a răspuns:

Inainte sa iti dau un sfat as vrea sa te cert un pic, nu trebuia sa te joci cu sentimentele unui baiat, dar daca el a trecut peste aceste lucruri inseamna ca tine la tine mai mult decat iti poti tu imagina. Cel mai bine ar trebui sa aranjezi o intalnire si sa recunosti ca nu ai facut bine. Sinceritatea conteaza oricand.

| elamit a răspuns:

Pai nu prea mai ai ce face, roata se intoarce intotdeauna.incearca daca te iubeste cu adevarat te va ierta.succes...

| blondutzata a răspuns:

Spuney ca teay despartit de el de acel preten ce lay luat dupa el si sai spuy ca ai vrea sa fity si ca te deranjaza eu i-am zis ca nu-mi place stylul lui neam despartyt si el a ajuns la mine ce spui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfffff nu etsi singura draga meahappy cat am suferit eu pentru un nemernic aiaiaiailaughing nimeni nu stie happy pai eu zic sa vb cu el si sai zpui ce simiti si vezi daca el simte acelasi lucru incearcahappy eu cred ca si el tine la tine la fel de mult nu te poate uita asa usor daca chiar tea iubit cu adevarat asa cum zici happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vorbeste cu el. din nou. si daca a tinut odata la tine. iti dai seama ca na uitat. si poti sa-l faci din nou sa te iubeasca. adui aminte de clipele frumoase petrecute impreuna. si probabil ca o sa sara iar scantei :*! te inteleg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita mea,, ai facut o super mega ultra greseala, Dar stai lin mai sunt baieti asa actualul meu e ceva de genul fostului tau! Ma asteapta cand sunt pregatita din contra m-a sfatuit sa nu-mi incep viata sexuala de la 16 ani. Poi sfatul meu e sa vb odata cu el si sa-l intrebi ce mai simte pentru tine si sa te gandesti ce simti tu pentru el. Daca te-a iubit te iubeste incontinuare numai daca nu a pus suflet l-a noua relatie! ai mare grija iubita mea:X.si iti urez succes. Te popa ale din c-lung:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asemanatoare poveste am si eu doar ca eu m-am despartit de el si am vb cu altcineva si el ma suna sa ne reinpacam dar nu vroiam si cand am auzit ca el are pe altcinevabroken heart
m-am despartit de fostul si sunt geloasa pe prietena lui mai bine zis viitoare nevasta si nici eu nu stiu csfcrying pentru ca mie imi zice cumnatasa ca el mai tine la mine si de asta nu stiu ce sa fac pentru cal iubesc am fost impreuna 1 an jumatesad asa ca sunt cam la fel ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, trebuia sa nu mai iesi cu alalalt, dar am o solutie nu degeaba sunt aici sunt o vicleana inascuta.Trebuie sa afli cu cine sta prietenul ala ce il cunosti de mica si sa faci niste poze false cu ea si ceva baiat devil. Si ii spui ca eu ti-am zis pentru ca tin la tine chiar tin si te iubesc (i zici cu o fata de catelus). Si el te va ierta se desparte de aia si gata.Eu is vicleana cat se poate si voi fi pana la moarte daca nu mere idul meu este tiunsdeynicole@yahoo.com ceremi mie alt sfat da va merge smug daca nu vb cu mine habar nai ce planuri am in cap smug