anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help helpcrying((. de 1 an menstruatia mea "a luat'o razna". pana anul trecut in vara totul a fost ok.imi venea regulat nici o problema.maxim 1-2 zile de intarziere.pana cand mi-a intarziat aproape 1 luna de zile si am crezut ca innebunesc. mi-a venit pana la urma dar vad ca de atunci imi inatrzie cu saptamana...in martie am patit-o la fel.tot toata luna nu mi-a venit acum si in iunie la fel.nu stiu ce sa mai inteleg. mi-e frica sa ma duc la doctor sa'mi zica ca am ceva cand de fapt nu am sau sa'mi dea tratament cu hormoni.
va rog sfaturi ceva
p.s.nu am intretinut relaxii sexuale si am 18 ani...

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu te poate obliga nimeni, să mergi la doctor, dacă nu vrei.
Cât timp, nu ai viață sexuală, nu ai cum să fii gravidă.
Dacă faci sex, nu poți pune, nici o bază, pe protecția biologică, având ciclu ne regulat.

| newperson4him a răspuns:

Ar trebui sa consulti un doctor, sigur o sa-ti dea ceva sa-ti regreze menstruatia, nu ai de ce sa-ti fie frica.

greece12
| greece12 a răspuns:

Scuza-ma si ce ai de gand sa faci?
Nu pot intelege de ce ai senzatia ca medicul ti-este dusman!
Daca nu vrei sa faci tratament hormonal,poti spune medicului lucrul asta,desi nu inteleg de ce ai refuza un tratament de cateva zile, benefic pentru organismul tau!
Crede-ma ca nu stiu ce sa te sfatuiesc, din puctul meu de vedere e mai usor sa previi decat sa vindeci si tu deja ai intarziat destul!
Daca aveai febra 41 zburai la medic,ce te face sa crezi ca acum nu poate fi la fel de grav?
Te vad cu capul pe umeri si matura,lasa copilariile si vezi ce e cu tine, cred ca nu vrei sa ai surprize neplacute in viitor cand o fi sa doresti un copil sau altele.
Ai grija de tine, multa!
Nimeni n-o va face!