| iFeelinfiniteLove a întrebat:

Help help, de trei ori help! e ceva important, si cred ca voi ma puteti ajuta! am nevoie de un sfat, sau orice interpretare buna, de la voi! e ceva mai complicat... E vorba despre o persoana care stie ca tin mult la ea(e un el), si totusi, nu face nimic! nici eu nu pot face nimic; nu prea vreau, de fapt, pentru ca nu sunt firea care sa se amestece peste alte situatii... Adica nu mai stiu nimic despre el, de foarte mult timp. Problema e ca el e aficial intr-o relatie, dar cred ca nu o iubeste pe cea cu care e acum. sincer: nu stiu cum sa procedez! si plus ca s-ar putea sa ne intalnim in perioada asta.Chiar nu stiu ce sa fac!(appo:am18ani)

Răspuns Câştigător
| MayaDaya a răspuns:

Cel mai bine e sa lasi timpul sa treaca... Poate fi gresit orice ai face, pentru ca uneori lucrurile se intampla de la sine, fara ca oamenii sa actioneze. Daca e sa se intample, se intampla oricum. fie ca faci ceva, fie ca nu! Cel mai probabil, daca simte el ceva pentru tine, te va cauta!

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca va intalniti,tineti sentimentele in frau,lasa-l pe el sa se declare.Tu,cuviincioasa, politicoasa si decenta. Poti muri si invia in tine de zece ori, nu ii arata ca ai o slabiciune pentru el.Priveste-l in schimb ca si cum l-ai manca. Spune-i cu ochii ce nu-i poti spune prin viu grai. Poate ca minunea se va intampla...

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Dacă vorbeşti cu el, ar putea juca pe 2 fronturi şi asta nu e bine nici pentru tine,dar nici pentru ea.
Băieţii pot spune foarte multe lucruri,dar niciodată nu vom şti când vor fi spuse din adâncul sufletului.
Decât dacă-l atingi în dreptul inimii şi îi simţi inima bătând.
Un gest frumos pe care îl poţi face este să vorbeşi cu ea.
Gândeşte-te că poate şi ea îl iubeşte.
Şi dacă stă cu ea, dar nu o iubeşte, poate face asta cu orice fată.
Şi rişti prea mult.
Ea este mereu lângă el şi îl cunoaşte mai bine.
Vorbeşte cu ea.

| Timmotey a răspuns:

Complicat vorbeste cu el la telefon pe mess nu va vedeti ca poate o iubeste pe acea fata afla parerea lui mai 1 si apoi te descurci si singurika esti marewinking poate cine stie...

| anna01 a răspuns:

Pai de ce nu face nimic? PENTRU CA E INTR-O RELATIE si crezutul ca o iubeste or ba pe iubita lui, nu-i treaba ta din moment ce nu te-ai apropiat de el nici macar sa-i spui ce simti.Lasa-l pe el sa decida.