| Enake a întrebat:

HELP HELP HELP HELP TPU, va rog! Am o problema sa zic asa.Haideti sa trec direct la subiect.

Este o fata pe care o cunosc de aproape 5 ani, adica de cand ne-am cunoscut.Noi 2 suntem ca fratii, si de fapt chiar asa ne zicem uneori.Ne spunem toate secretele, fara retineri etc.Treaba este asa.Eu o iubesc pe ea mult ca o sora, si ea pe mine ca un frate, dar...eu am inceput sa simt ceva pentru ea.Adica a inceput sa imi placa de ea.E normal? Daca vad ca un baiat se da la ea sau ceva sunt gelos,de ce sunt gelos? Cel mai bun prieten al meu a vorbit cu ea,si ea i-a spus ca si ei ii place putin de mine, dar i-ar fi ciudat sa imi zica si ca ar fi ciudat daca noi am forma un cuplu sau ceva gen, ca ea vrea sa ramanem in continuare cei mai buni prieteni, cea mai buna sora si frate.Treaba sta cum am zis,mie a inceput chiar sa imi placa de ea, cum am spus, nu stiu de ce sunt gelos cand o vad cu un baiat...ce se intampla? Vreau si eu sfaturi cu ce ar trebui sa facu sau, intelegeti voi! Am uitat sa mai zic:Eu i-am spus ca o plac, insa ea a spus ca e normal ca unui baiat sa ii placa de o fata si parca atat si dupa a schimbat subiectu. Oricum, astept parerei va rog mult!

Răspuns Câştigător
| Cigarettă a răspuns:

O iubeşti asta-i clar... Ştiu multe persoane care din "cei mai buni prieteni" "bro/sister" au ajuns un cuplu chiar fericit... Atunci când eşti apropiat foarte mult de o persoană iese scântei deşii voi nu vreţi thinking
Eu aş spune că şi dacă ea simte ceva pentru tine, să fiţi împreună. Ce pierdeţi? Nimic. + vă iubiţi, de ce să vă prefaceţi că nu simţiţi nimic unul pentru altul când puteţi fi un cuplu fericit?winking
Baftăăă! ☺

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Biata fata, ea doreste ca tu sa fii capabil de un prim pas spre o relatie cu ea, iar tu, in loc sa o inviti in oras, bati campii. Daca nu te grabesti, ea se va reorienta, are de unde alege.

| Enake explică (pentru neutrino):

Ea e cea rusinoasa care nu vrea, uitate in intrebare, ea s-ar simtit ciudat ca de la ce relatie avem acum sa fim impreuna...si uitate ce i-am zis si lui miki...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti la varsta casatoriei si esti pe banii tai, atunci spune-i, clar ce simti, si fa tot posibilul sa intri cu ea in relatie, daca nu, vezi-ti de scoala si nu te preocupa de astfel de lucruri, lasa-le pentru cand va veni vremea lor. Dumnezeu sa te binecuvinteze!

| miki1for1you a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, sa-i explici ca incepi sa ai niste sentimente. daca o cunosti de 5 ani, ar trebui sa stii cum sa-i vorbesti fara sa o superi sau sa o sperii. lasa rusinea deoparte si spune-i adevarul. te va aprecia mai mult daca spui tot ce ai pe suflet. incerca-ti sa iesiti la intelniri, ca si cum ar fi prima data cand va cunoasteti. fii inventivwinking

| Enake explică (pentru miki1for1you):

Miki....eu stii cate as vrea? sa o scot la o intalnire macar, dar ea este cea care este rusinoasa, care spune ca nu vrea sa depasim stadiul de frate/sora.Si i-am spus ca imi place de ea, si am spus in intrebare cum a raspuns...si dupa ne-am distantat (Asta acum nu foarte mult timp), pentru ca ea na vrut sa fim mai mult, ma intelegi? Si e chiar important pentru mine!sad mai astept raspunsuri multumesc si tie si tuturor care au rabdarea sa citeasca si sa imi dea un raspuns bun!happy

| miki1for1you a răspuns (pentru Enake):

Incearca sa iti dai intalnire cu o fata. sa vezi ce reactie are.