O iubeşti asta-i clar... Ştiu multe persoane care din "cei mai buni prieteni" "bro/sister" au ajuns un cuplu chiar fericit... Atunci când eşti apropiat foarte mult de o persoană iese scântei deşii voi nu vreţi
Eu aş spune că şi dacă ea simte ceva pentru tine, să fiţi împreună. Ce pierdeţi? Nimic. + vă iubiţi, de ce să vă prefaceţi că nu simţiţi nimic unul pentru altul când puteţi fi un cuplu fericit?
Baftăăă! ☺
Biata fata, ea doreste ca tu sa fii capabil de un prim pas spre o relatie cu ea, iar tu, in loc sa o inviti in oras, bati campii. Daca nu te grabesti, ea se va reorienta, are de unde alege.
Incearca sa vorbesti cu ea, sa-i explici ca incepi sa ai niste sentimente. daca o cunosti de 5 ani, ar trebui sa stii cum sa-i vorbesti fara sa o superi sau sa o sperii. lasa rusinea deoparte si spune-i adevarul. te va aprecia mai mult daca spui tot ce ai pe suflet. incerca-ti sa iesiti la intelniri, ca si cum ar fi prima data cand va cunoasteti. fii inventiv
Miki....eu stii cate as vrea? sa o scot la o intalnire macar, dar ea este cea care este rusinoasa, care spune ca nu vrea sa depasim stadiul de frate/sora.Si i-am spus ca imi place de ea, si am spus in intrebare cum a raspuns...si dupa ne-am distantat (Asta acum nu foarte mult timp), pentru ca ea na vrut sa fim mai mult, ma intelegi? Si e chiar important pentru mine! mai astept raspunsuri multumesc si tie si tuturor care au rabdarea sa citeasca si sa imi dea un raspuns bun!
Incearca sa iti dai intalnire cu o fata. sa vezi ce reactie are.
HappynewCenusa întreabă: