anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help. Iau contraceptive yasmin de aprox. 2 saptamini. Din a cincea zi au inceput usor a ma durea sinii, acum mi s-au umflat enorm (adica mult de la starea lor normala) si sunt tari tari (si eu ma sperii cind ii ating) si nu supurt nici-o atingere. Am strins sutienul aproape pina la refuz pentru a nu se misca, caci ma dor chiar si cind merg incet, fac miscari, orice. Numai culcata trebuie sa stau. Si de 2 zile ma doare si mai jos de buric, in burta, adica simptome exact ca pe ciclu, numai ca imaginati-le de citeva ori mai accentuate. Ce poate fi, caci nu am rabdare pina la consultatie crying( Poate sa nu mi se potriveasca acest fel de contraceptive? Astea mi le-a prescris ginecologul crying

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Sensibilitatea sanilor e un aspect care apare frecvent la inceperea administrarii de pilule si trece in decurs de cateva saptamani/luni.
Faptul ca te simti asa rau e un semn ca preparatul nu ti se potriveste, deci mergi cat mai repede la medic.

1 răspuns:
| Robby94 a răspuns:

Incearca sa schimbi contraceptivele.Probabil ai vreo reactie adversa urata.Succes>big grin