| roxanadinescu a întrebat:

Help! Imi place mult de cnineva (sunt fata). Sunt genul de persoana mai timida si nu stiu ce sa fac: deci sunt in clasa a saptea si am 14 ani. El e in a opta si cred ca cu un an mai mare. Si el e genul de tip cool de care toate fetele sunt inebunite si.....in fine. Il vad in fiecare zi la scoala si uneori ma priveste dar nu stiu dc ii place de mine. Si pana acum nu am vb deloc cu el dar as vrea sa fim macar prieteni...cine ma poate ajuta? funda si ID meu ronanaroxette@yahoo.com

7 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Incearca sa dai semne ca il placi, poate reusesti sa vorbesti cu el. Poate te imprietenesti cu cineva din clasa lui apoi ajungi la el.

| Schatzyyyyy a răspuns:

I-ati inima in dinti! Mergi si vorbeste cu el, impartaseste-i sentimentele pe care le ai fata de el! Poate si lui ii place de tine, dar nu stie cum sa-ti spuna

| Katherineeeee a răspuns:

Astept sa vorbim pe mess.

| Azµre a răspuns (pentru Katherineeeee):

Dacă te uiți mai jos am postat eu un articol poți citi și inspira de acolo.
http://www.tpu.ro/......ot-inspira

| roxanadinescu explică (pentru Katherineeeee):

Da-mi id tau sau baga-l pe al meu

| rebeca22 a răspuns:

Mda am fost si eu in situatia asta acum cativa ani si nu prea am iesit bine.Eu m.am dus la clasa lui cu bomboane de ciocolata sa-l servesc ca era ziua mea...ma rog atunci erau alte timpurilaughingeu as zice sa mai astepti niste"semne"din partea lui ca sa nu fii dezamagita.