| roxanadinescu a întrebat:

Help! Imi place mult de cnineva (sunt fata). Sunt genul de persoana mai timida si nu stiu ce sa fac: deci sunt in clasa a saptea si am 14 ani. El e in a opta si cred ca cu un an mai mare. Si el e genul de tip cool de care toate fetele sunt inebunite si.....in fine. Il vad in fiecare zi la scoala si uneori ma priveste dar nu stiu dc ii place de mine. Si pana acum nu am vb deloc, cu el dar as vrea sa fim macar prieteni...cine ma poate ajuta? funda si ID meu ronanaroxette@yahoo.com

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca te place lasa ca se baga el in seama cu tine, tu doar zambeste-i scurt cand il vezi si se uita la tine

| NoSmile a răspuns:

Buna!
E bine sa fi timida,dar nu exagerat de timida.
Fetele timide sunt misterioase, iar baietii sunt curiosi sa patrunda acolo, in mister.
Incearca sa te schimbi putin si sa capeti incredere in tine. Pentru ca asta iti lipseste.
Cand il vezi zambeste-i!
Priveste-l!
Eventual il poti atinge ''accidental'' atunci cand treci pe langa el.
Daca te priveste, inseamna ca ii place ceea ce vede, pentru ca altfel nu te-ar fi privit.
Nici tu nu privesti vreun baiat pe care nu-l consideri interesant.
Ia-ti inima in dintii si zambeste-i!
Te pup draga mea si succes!

| roxanadinescu explică (pentru NoSmile):

Asta aveam eu impresia dar nu zambea era serios

| mariumarius a răspuns:

Incearca sai dai de inteles si poate te baga el in seama

| MariiiaR a răspuns:

Baietilor(celor seriosi) nu le prea place sa intre o fata pe mess sau pe facebook pe ei.Ai putea incerca, cand il vezi la scoala sa-i zambesti sau nu stiu ceva ce ar putea sa-l atraga, eventual incearca o diversiune, agata-l(cu umaru) sau ceva de genu, asta de fiecare data merge! bafta si don`t lose your hopehappy