| Ionut6999 a întrebat:

Help! Inainte stateam intr-un oras mic, unde toti oamenii erau politicosi, fetele se intelegeau cu baietii, etc. Acum insa m-am mutat in orasul de alaturi, un oras dublu, insa aici sunt numai prosti si oameni necivilizati, insa este o fata in clasa, (sunt in a VII-A) de care imi place, dar ea nu simte acelasi lucru, in plus dupa cum v-am spus baietii si fetele nu prea se inteleg in orasul asta. Si oricat incerc sa fac ceva sa o impresionez, BUM! acea incercare se intoarce impotriva mea. Ajutor! Dau fundita!

Răspuns Câştigător
| Joanabibuz a răspuns:

Uite Ioanu sunt o fata, Ioana, si eu ma straduiesc sa impresionez un baiat, dar daca el incerca asta ma speriam si ii intorceam spatele, cred ca asa face si ea. Spune-i in fata ce simiti, dar intr-un loc mai retras. fUNDA? nu AM NICI UNA

2 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Nu prea te'ai acomodat, cu timpul o să vezi că şi în oraşul ăsta fetele se au bine cu băieţii.Ai întrebat'o pe fată dacă te place şi ţi'a spus ea că nu.sau de unde ştii că nu simte acelaşi lucru? Dacă ea ţi'a spus clar că nu ţine la tine, poţi totuşi să rămâi amic cu ea şi să o cunoşti mai bine.
Zi faină.

| Ionut6999 explică:

Apropo sunt in oras de doi ani