anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help~~
Iubitul meu da examen la medicina(azi) si asistenti medicali (vineri) si in ultima vreme a fost cam ocupat cu invatatul.
Nu sunt genul de fata care sa aiba nu stiu cati prieteni. Am cativa, si acestia adevarati. Problema e ca toti sunt plecati in vacanta.
Ce as putea sa fac sa nu ma plictisesc? Am observat ca in ultimele zile n-am facut absolut NIMIC!
Niste idei de chestii funny care fac timpul sa treaca util, dar pe care le pot face singura?
Si apropo, daca aveti comentarii negative, puteti sa le pastrati pentru voi happy

Dau fundita ^_^

Răspuns Câştigător
| Elysssa a răspuns:

La fel sunt si eu,plictisita pana peste cap. Uita-te la filme,joaca-te pe calculator,cumpara-ti cateva reviste pentru fete,care sa contina lucruri interesante si citeste sau eventual o carte,ce iti face placere cel mai mult. Daca stai la curte,iesi afara,joaca-te cu catelul,mai merita si ei rafatati din cand in cand sau pregateste un desert pentru familia ta, un desert care iti place tie foarte mult si pe care poti sa-l pregatesti, mai citeste cate ceva pe site-urile de socializare, sunt multe lucruri care pur si simplu te amuza, ar fi multe lucruri pe care ai putea sa le faci.Nu lasa plictiseala sa te domine! big grin

3 răspunsuri:
| Elysssa a răspuns:

Succes iubitului tau la examen(e), sa fie admis unde isi doreste!

| AtashiNoBakaDesu a răspuns (pentru Elysssa):

Mersi big grin asa sper si eu
Si mersi de sfaturi, pe unele le-am incercat, pe altele nu si sunt sigura ca imi sunt de folos happy

| Elysssa a răspuns (pentru AtashiNoBakaDesu):

Cu placere! big grin