| AlinSUNT a întrebat:

Help!
La o fata ii place de mine, dar mie nu imi place de ea si daca ii spun ceva ea ii spune la toata lumea ca ei ii place de mine si mie imi place de ea dar mie nu imi place de ea...Ma poate ajuta cineva cum sa o fac sa nu ii mai placa de mine? PLZ DAU FUNTA

10 răspunsuri:
| misss a răspuns:

In primul rand nu o mai baga in seama...
In al doilea rand daca, chiar ai ajuns acolo sa n. o mai suportsi ai putea sa o faci sa te urasca.Prima data spune. i frumos ca nu iti place de ea, si daca nu intelege spune. i intr. un mod mai uratstraight face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. poti sa. i spui in fata ca nu o placi si gata. sa nu se ai tina dupa tine si sa te lase in pace. ii poti spune asta tare si raspicat sau finut si delicat... e alegerea ta

| shtephie a răspuns:

Nu o rani, dar spune-i adevarul ca o vezi doar ca pe o amica...winking

| OFM a răspuns:

Fii sincer si zii ca tu nu simti nimic pentru ea o sa inteleaga

| Gizăz a răspuns:

Cred ca e proastă de moare, la ce exprimare ai nu văd pe vreuna mai răsărită să se uite.

| gill8513 a răspuns:

Acum cativa ani iti spuneam sa o faci in asa fel incat sa nu ii mai placa de tine nici in 100 de ani, dar acum iti spun doar sa ii spui nu iti place de ea si nu are rost sa incercati ceva pentru ca cineva o sa sufere.si in situatia asta, ea o sa sufere

| Angel_4471 a răspuns:

Ii spui ca nu esti interesat de persoana ei si degeaba face acest lucru pentru ca nu te va face sa iti placa de eahappy

| AlinSUNT explică:

Am incercat de atatea ori sa nu o mai bag in seama dar tot nu merge si am mai incercat sa ii spun ca nu o plac si sa nu-i mai placa de mine dar tot nu merge nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci. daca tu i-ai sp ca nu iti place de ea, atunci scuza-ma dar fata e obsedata de tine.stii ce? incearca sa iti faci o iubita, poate astfel va inceta, insa daca nu merge ai grija sa nu cumva sa se razbune pe tine sau ii declare razboi fetei(care va urma sa iti fie iubita)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la ia si ii spui fa nu imi place de tine acum lasa-ma in pace!