| Andreea_5453 a întrebat:

(Help!)Ma simt rau, nu stiu, suparata, trista...

Imi place de un baiat, dar e cu un an mai mic ca mine, si il vad in fiecare zi la scoala.De marti colegii mei se duc intr-un bloc sa fumeze si se duce si el cu 2-3 colegi de ai lui. Din cate am inteles, el nu a fumat pana acum, dar de fiecare data se duce cu ei.Eu cred ca a fumat, ca doar nu sar duce de fiecare data.

Si 2 colegi de ai lui s-au si drogat intr-o noapte, cand erau cu unii mai mari.

Si cred ca pana la urma o sa fumeze si el, o sa se drogheze.Momentan este in clasa a 7a. Dar daca se mai duc in fiecare pauza la fumat vor avea probleme, pentru ca ia vazut gardianul si astazi a sunat-o pe mama unei fete.Stiu ca nu este vina mea, si nu am ce sa fac. Dar ma simt prost, de marti tot timpu sunt suparata, parca am intrat in depresie.In fiecare dimineata cand ma trezesc ma duc la scoala sa il vad.Nu stiu ce o sa fac cand se va termina scoala.

Ce credeti? Se va apuca si el de fumat?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci.
In primul rand, nu ar trebui sa te intereseze ce face el pentru ca pe el mai mult ca sigur nu il intereseaza de tine!
Sa fumeze, sa se drogheze, sa isi rupa gatul. probabil doar el stie ce e mai bine pentru el pentru ca are vastra la care ar putea decide ce sa faca.
Si nu e vina ta, probabil o face pentru a se da tare daca zici ca nu a mai fumat pana atunci.
Mda, iubirea asta, cu toti iubim macar o data pe cine nu trebuie nu? Prin pauze la scoala poartate frumos, aruncai zambete discrete si priviri nu prea indiscrete si crede-ma ca va functiona. Afla id lui de mess si mai vorbiti acolo pentru ca mie mi se pare mai fain decat fata in fata pentru ca acolo poti spune orice, iar fata in fata te rusinezi si nu mai poti zice nimic happy
Fundita?

| vlad210 a răspuns:

Se va apuca daca spui ca are anturaju asta. SI eu sunt clasa a 7a si prieteni mei fumeaza si m-am apucat si eu doar ca sa fiu ca ei tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce oras esti ?

| andreea_9470 a răspuns:

Mda, probabil ca fumeaza si el, dar chiar nu inteleg atata ingrijorare.lasa-l sa faca ce vrea ca u oricum nu poti face nimic.nu cred ca se va lasa de fumat pentru tine

| DorelSudoru a răspuns:

Depinde ce fumeaza... daca e tutun sau etnobotanice nare nimic daca o da pe iarba lasa-l in paca ca nu-i treaba ta,

| DorelSudoru a răspuns:

Depinde ce fumeaza...daca e tutun sau etnobotanice nare nika daca o da pe iarba lasal in paca ca nui treaba ta,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sper sa nu... dar crede-ma nu merita sa suferi pentru el o sa vada mai tarziu cat de rau i-a facut acest fumat.Pe propria experienta iti zic.