Ii raspunzi la telefon si ii spui ca nu te intereseaza.Ia problema in proprile maini si rezolv-o, ca nu se av rezolva de la sine daca baiatul e asa cum zici
Hei Carli.
Ii raspunzi la telefon si ii explici ca nu este genul tau, chiar daca, poate, la inceput nu va intelege cu timpul isi va da seama ca nu il placi si ca sarutul acela a fost ca o simpla "joaca"... Intr-un finaltot v-a trebui sa inteleaga, chiar daca vrea sau nu :*
Bafta Funda ?
Draga Carliii, te sfatuiesk sa ii raspunzi la telefon, sa vezi ce vrea, si apoi sa-i zici ca nu te intereseaza de el. daca iti spune lucruri indecente[de pilda: te viloeza, k te bate sau k vrea sa te f*ta] poti sa le zici parintilor, sau poti sa-ti faci un prieten care sa fie mai musculos si sa stea tot timpul cu tine ca sa te protejeze, dar cel mai indicat este sa scuipi tot parintilor! eu am 13 ani, si pe la 12 se dadea un vagabontzel la mine ) eu de felul meu sunt violenta si nu pre se atingea de mine pentru ca ii dadeam eu cate un pumn in burta)deci cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta. Pupici, Iulya:*.
Mutubal întreabă: