Stii ce? de un an si jumatate umbli dupa el, vorbiti, totul e bine insa el stie ca il placi si ti la el si totusi nu face nimic.ba chiar ti-a spus ca nu esti atragatoare!
Nu stiu de ce a spus asta dar cred ca daca te placea sau tinea putin la tine accepta sa stea cu tine sa vada cum va merge.O fi el genul care nu se baga in relatii serioase dar cat sa mai stea asa? are 18 ani nu? si tu ai 16 si pierzi vremea cu el.foarte bine faci ca nu vrei sa te intalnesti cu el.Ca nu e frumos sa te analizeze asa cum ai zis tu privindu`te din cap pana in picioare.Si daca spui ca te simti naspa inseamna ca nu te priveste tocmai frumos Daca lui nu ii place de tine nu conteaza, nu mai insista.Fi indiferenta si ai sa vezi ca poate lucrurile se schimba.In caz contrar, asta e.El nu te merita oricum.
Bună.
Uite,încep să înțeleg cum te simți. Nu mai căuta motive să îl uiți,pentru că de fapt tu nu vrei să uiți de el. Parcă tu încă speri ca el să îți spună că ii pare rău că s-a terminat între voi.
Dacă e plin de orgoliu așa cum zici,crede'mă,nu o să se termine bine deloc. Din moment ce el nu renunță la orgoliu nici de față cu tine,nu v'a renunța niciodată. Nu îți face bine.
Nu te chinui să il uiți. Nu trebuie să te lupți cu asta. Crede'mă, e bine că tu încă vorbești cu el. Și nu știu ce să zic. Nu crezi că iți faci mai mult rău dacă vă vedeți. Ai zis că la început el a vrut doar să o facă cu tine. Poate că s-a schimbat, dar gândește'te puțin dacă merită.
Ia'ți un timp in care să stai singură și să te gândești bine dacă are rost.
Sper să te descurci cu toate. Baftă.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa rupeti legatura si sa pastrati o relatie de amicitie si doar atat. Daca el te jigneste nu merita sa mai stai cu el. Am impresia ca el vrea doar sa se "joace" cu tine. Ai grija ce faci! Sper sa iei o decizie foarte buna. pa
Cred ca vrea sa tio puna neaparat si sa fii curva lui.a vazut cat esti de proasta si in limba dupa el.te va f.e si te va parasi, fericit ca mai trece un nume de fraiera in agenda lui cu care se va lauda prietenilor ca el este mare cuceritor si taur comunal. spune-i ca stai la p.a daca te duce in biserica in fata altarului sa va cununati.sa vezi ce mult te iubeste.no sa-ti vina sa crezi.
Stii, in acest moment ma aflu in aceeasi problema ca si "prietenul" tau si pot as iti spun ca daca el nu isi arata intentia de a dorii sa fie cu tine nu prea merita sa iti pierzi timpul cu el.