| Andreea_9779 a întrebat:

Help me deci.am facut sex cu prietenul meu, tot ok dar a curs putin din prezervativ cand am terminat pe picioru lui si in pat, dupa asta am mai continuat putin posibil sa patesc ceva? o fi ajuns ceva inmine? mi-a venit si multa secretie vaginala.nu stiu ce sa fac? dau funda care ma ajuta, inca ceva daca fac test peste 2 saptamani si doamne fereste sa fiu insarcinata ce mai pot sa fac atuncea? mai pot sa iau ceva pastile sa scap ceva? dau funda si vot si ce vreti help me.totusi eu nu cred ca a intrat in mine nimic

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Evident sperma a ajuns si in vaginul tau. Riscul de sarcina depinde doar de perioada ciclului menstrual in care te gaseai. test de sarcina poti face abia peste 21 de zile, care inseamna 3 saptamani. Atunci vei avea doua optiuni (in Romania): avort (daca ai peste 16 ani si parintii sunt de acord, sau daca ai peste 18 ani) sau pastrarea sarcinii pana la termen.

| dreamygirl a răspuns:

Poti sa faci ceva chiar de acum asta ca sa fi sigura ca nu ramai. Du-te la farmacie, si cumpara "Pilula de a doua zi". Este cel mai sigur lucru pe care il poti face ca si fi extra-sigura ca nu ramai... Data viitoare fii mai atenta!

| membrugirl2010 a răspuns:

Daca ai facut ieri sex, DUTE URGENT la o farmacie si cumpara-ti pastila de a 2a zi!

| Scarlettt a răspuns:

NU a intrat happy si fa teste daca ese ca esti gravida i a anti conceptionale Funda big grin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca s-a intamplat ceva, totusi fa un test peste 2 saptamani ca sa te asiguri si data viitoare aveti mai multa grija, si daca se mai intampla asa, nu mai continuati. Dupa ce ai ramas insarcinata nu mai poti face nimic ca sa scapi, eventual avort.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sa nu mai fici niciodata ca o sa ai probleme
si sa imi promiti ca nu mai faci asta

| Cristian0002 a răspuns:

Andreea stai linistita, nu se intampla nimic

| Pissu_6243 a răspuns:

Daca nu a intrat nimic in tine nu sunt sanse sa fi ramas, dar pe viitor aveti mai multa grija. Cel mai bine ar fi sa-ti faci un control ginecologic si daca ai ramas insarcinata sa avortezi.Si sfatul meu este sa faci 2 sau 3 teste ca sa fii sigura`sigura.Depinde si de varsta voastra, sfatuieste`ti prietenul sa aiba mai multa grija cu tine ca sa nu se intample ceva ce apoi veti regreta.

Mult succes!:*