Bună!
Dacă vrei să stârnești interesul unei persoane o poti face printr-un comportament elegant și educat. nu dându-te la fratele lui
O zi frumoasă!
Sincer, ti-ar placea sa te intalnesti cu el numai vara? ( avand o relatie la distanta) Sau sa ai o relatie doar de o luna? Pentru o vara. In plus nu mai este o relatie odata ce nu e langa tine nu? Cele la distanta si asa nu rezista...ai vrea sa astepti un an ca sa il vezi vara pentru 30 de zile? Nu stiu.mi se pare mult prea ciudat. Ai putea sa ii spui ca il placi ca sa iti iei o piatra de pe inima si ca sa nu iti mai ascunzi sentimentele :3 Dar, parerea mea este ca mai bine nu... :*
Poti incepe printr-un clasic "buna" daca te place, il placi, e mai mult decat destul.restul va decurge natural
Chiar daca iti place de el, iti dau un sfat simplu, sti vorba aia sa nu fugi dupa tramvai si femei/barbati? O sa vina alti baieti si mai frumosi si care sa te vrea si mai mult, nu fa atatea compromisuri pentru ca s-ar putea sa ai o neplacere
Spune-i adevarul asa e cel mai bine...tu te vei descarca si el poate mai exista o scanteie. Numai sa nu fii scaitoare din prima fii calma, linistita si totul o sa fie bine te vei simti mult mai fericita cand ii vei spune totul.