| cristinna1919 a întrebat:

Help me! M-am indragostit de un baiat cu un an mai mare ca mine [pe a 8-a]. Suntem in aceeasi scoala si nu am vorbit deloc cu el, practic nici nu ne cunoastem, dar mi se pare ca se uita la mine si eu nu stiu cum sa reactionez.
Anul aceasta o sa plece din scoala si nu stiu ce sa fac. Cum sa intru in vorba cu el? Cu ce pretext? Am vreo sansa?

5 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Daca te place va face el primul pas pana va pleca stai linistita, nu se va limita doar la priviri! Daca totusi iti doresti sa te bage neaparat in seama, incearca sa i dai de inteles cumva ca il placi dar apoi astepti sa faca el uramtorul pas! Succes!

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Draga Cristina...Hai sa gandim pozitiv si sa nu ascultam de @heartgrenade. Daca te place e evident ca o sa ai sanse cu el. Dar pentru asta trebuie sa gasesti o cale prin care sa te bagi in seama.Il intrebi ce mai e nou.hee hee

Fii obtimista si ai incredere in tine.winking

Good luck.

| ionutz2000 a răspuns:

Asa i s-a intamplat si surori mele si ea era cu un an mai mica decat unu care trebuia sa se duca la liceu uital

| heartgrenade a răspuns:

Te-ai trezit cam tarziu ca-ti place de el... mai bine il lasi, ca oricum, daca se duce la liceu, slabe sanse sa ramana cu tine(daca presupunem ca-i place de tine). o sa cunoasca vreo 100 de persoane noi

| Lola Landers_8821 a răspuns:

Fa ca in filme! Scapa ceva pe jos langa el sau ceva de genulaughingNu fa sa cazi in fata lui o sa fie pateticlaughingfa ceva sa te observe nu stiu ce ceva!tongue