| Marinela_8741 a întrebat:

Help me! Mă intilnesc cu un băiat care mi-a plăcut.Il cheamă Mihai, are 16 ani, iar eu 13. Avem jumătate de an de cind ducem o relatie. Iar acum nu-mi place de dinsul, imi place de altcineva.Il iubesc si pe Mihai, dar si pe Alexandru.Nu stiu cum să procedez. Mă ajută cineva? Cel mai bun răspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| Marcela a răspuns:

Pei daca l-ai fi iubit cu adevarat pe Mihai nu te-ai fi indragostit de Alexandruhappy
deci ai putea ramane cu alexandru.bine inteles ca asta depinde si de cine te iubeste ca daca mihai te iubeste si alex nu ...nu are rost sa stai cu el happy sau invers.
acum totul depinde de tine happy
sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Parerea mea e ca daca l`ai lasat p Mihai inseamna ca nu-l iub tongue

Dar noi nu iti putem spune pe cine sa alegi
Alege care iti place mai mult happy

| aliybella a răspuns:

Nu ii iubesti pe niciunu inseamna... pai ai doar 13 ani gandeste-te ca esti tanara trebuie sa te distrezi deci pana pe la 18 ani schimbai ca pe sosete daca se poate dar fara sa te daruiesti mai ales trupeste si nici sufletestewinking distreazate esti mica, asta daca nu cumva ai facut ceva cu mihai daca ai facut ceva cu el eu zic sa ramai cu el si sa-l uiti pe alexandru ca dupa o vreme o sa vina alt baiat de care o sa-ti placa

| alle_2939 a răspuns:

Vao,da stiu cum e,e foarte naspa sa fi in situatia asta,si eu am fost in situatia asta nu de mult,am lasat inima sa aleaga,vezi care te iubeste mai mult,si pe care il iubesti mai mult,cu care crezi ca te vei intelege mai bine,ca veti iubi mult timp,si veti face orice unul pentru alta,pe acela alege-l,dar nu te lasa pacalita de masca lor de inebuniti dupa tine,testeazai,fai gelosi,acela care va trece nepasator peste a,acela nu te merita, adica nu te iubeste, iar acela care chiar se vede ca i e ciuda acela te vrea cu adevarat...succes:*