| maadaaa a întrebat:

Help me! nu stiu ce e cu mine.Am o relatie de aproape 3 ani, dar nu stiu ce se intampla.de fiecare data cand prietenul meu vrea sa iasa in oras cu baietii eu incep sa fac "figuri",mai exact incep sa ii vorbesc in sila( cand imi spune la telefon ca iese cu baietii), incep sa ii vorbesc cu indiferenta.si asta lui nu ii place.Am devenit insa, foarte stresanta nu stiu...
ce sa fac? multumesc

Răspuns Câştigător
| andreyutzyltau a răspuns:

Buna! As vrea sa incep prin ati spune la multi ani, pe 2013! Imi pare rau, ca sunt atat de multe raspunsuri rautacioase. Eu cred ca este foarte bine ca tu recunosti ca aceasta este o problema si doresti sa te schimbi, sa faci ceva sa fie bine. Acesta este primul pas spre reusita. Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el despre aceste lucruri, sa ii spui ca ai nevoie de increderea, respectul, iubirea si sustinerea lui si impreuna sa luati cea mai buna decizie. Sfatul meu e sa incerci sa iesi si tu cu fete, sa ai incredere in el si sa nu te sperii, nu e nimic grav la tine, doar il pretuiesti si iubesti prea mult! P.S.: Nu baga in seama lumea rea! O noapte linistita!

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Macar o data pe saptamana lasa-l sa se mai relaxeze si el cu baietii ca no fi foc, intr-o relatie un pic de libertate nu strica, fi mai calma ca nu se intampla nimic

| FucktheSystem a răspuns:

Să lași omul să mai iasă din casă, asta să faci.

| Alinnnnnna a răspuns:

Dragostea dureaza doar 3 ani draga mea

| neutrino a răspuns:

Atunci cand incepi o relatie nu inseamna ca ai intrat la stapan. 3 ani pentru o relatie dintre doi tineri inseamna destul de mult si probabil ca la voi a aparut si plictiseala. E posibil sa fie vremea schimbarii.

| Latinmoon a răspuns:

Femeieeee!
Daca baiatul iese in oras cu baietii si te invita si pe tine mergi si tu cu ei sau lasa-i fatoo sa isi mai petreaca si ei ceva timp impreuna si nu mai face scene de gelozie pentru ca baietiilor nu le plac.
Gandeste-te si tu putin este ca si cand tu ai vrea sa iesi cu fetele si el s-ar supara si ar face tot felul de scene :d, gandeste-te cum te-ai simti puppy dog eyes.
Nu prea bine iti zic eu.
De aceea trebuie sa fi intelegatoare pentru ca si el are prieteni cum si u ai prietene. :p
Good luck!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce faci e sa inveti sa te controlezi. Tie de fapt nu iti place faptul ca el e cu altcineva si nu cu tine. Esti putin posesiva. Cand iti spune asta, spune-i si tu la randul tau ca ii urezi distractie placuta si asta-i tot. Bafta!

| xanderblackx a răspuns:

Fa "figuri" in continuare si o sa fi si mai stresata, punand intrebari pe TPU cum sa-ti aduci prietenul inapoi... numai bine

| kx123 a răspuns:

Asta pentru ca il iubesti, de accea esti geloasa.
Totusi incearca sa te controlezi.
Gandeste-te ca nimic nu se poate intampla! puppy dog eyes

| emil11 a răspuns:

Am eu tratament pentru tine! vreo doua-trei saptamani la Obregia cu perfuzii in cap si electrosocuri si gata!

| EUUUUUXXXX a răspuns:

Dai drumu din lesa

| Madamada1994 a răspuns:

Sunteti impreuna de 3 ani, ar trebui sa ai incredere in el, si sa nu mai faci figuri cand iti spune ca iese cu baieti sau sa iti faci idei ca se duce la altele sau mai stiu eu ce. Cu siguranta nu ti'ar face placere k el da comenteze cand ii spui k iesi cu fetele. Nu este nimic iesit din comun sa iasa cu baieti, trebuie sa ai incredere in el si el in tine si chiar daca aveti o relatie trebuie sa aveti si o viata a voastra...