anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help me! peste cateva zile este ziua baiatului de care m-am despartit cu cateva zile in urma,si pe care l-am iubit. as vrea sa-i dau un mesaj de la multi ani,dar nu stiu ce sa scriu. idei? nu vreau traditionalul "la multi ani! sa fii fericit, iubit si sanatos"

Răspuns Câştigător
| LoVe_Nikki_1994 a răspuns:

Draga mea, daca te-ai despartit de el, de ce insisti sai dai mesaj de la multi ani? nu stiu cum sa-ti explic, dar tu ai sai demonstrezi ca umbli in limba dupa el cu asta! trebuie sa-i arati ca esti indiferenta ca sa umble el dupa tine! ca sa0l pui pe ganduri:''oare de ce nu ma felikitat de ziua mea?''astfel el singur o sa se gandeasca la tine!

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce rost are să te mai uiți în urmă?
Din vina cui nu mai sunteți împeună? Gândește problema la rece.
Pa, pa.

| NoSmile a răspuns:

Nu stiu unde locuieste, nu am fost niciodata acasa la el.

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Daca tanjesti atat de mult dupa el, un simplu mesaj nu ar fi niciodata de ajuns.Trebuie sa vorbesti cu el, du-te la el si spune-i! Bafta!

| mrjohanys a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la el

| neutrino a răspuns:

Din pacate in cazul tau este bine sa te rezumi numai la acest traditional "La multi ani". Relatia ta s-a incheiat si trebuie sa te gandesti la viitor nu la trecut. Toate cele bune si sa fii iubita!

| NoSmile a răspuns (pentru neutrino):

Multumesc. Sarbatori Fericite! stiu ca s-a incheiat relatia, dar...doare!

| neutrino a răspuns (pentru NoSmile):

Asta-i viata, este facuta din iubire si durere.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Da. Du-te la el mai bine ca se vede ca inca mai tanjesti dupa el.

| stef112 a răspuns:

Lma.sper ca dumnezeu sa aiba grija de tine pe mai departe daca eu nu mai pot avea grija, sa iti dea multa sanatate si multe impliniri! cu drag alina...

| OodanteoO a răspuns:

Cel mai bun cadou este un sarut.De ce nu il dai?

| Ingerintunecat92 a răspuns:

Nu-i transmiti nimic!