Hey, da` voi de asta nu mai puteti? de colegii lui? va iubiti, asta e important, poate fac asta doar ptk sunt invidiosi, nu. i bagati in seama, iar daca in acel mesaj a fost putin mai rece trebuie sa. l intelegi si trebuie sa fii alaturi de el, asa ca, ce mai astepti? cauta. l si fi. ti fericiti, voi contati, nu colegii lui Funda?
Eee colegi pretenului tau sunt prost crescuti ai grija de el ca poate cu el vei ramane lasa invidiile altora deoparte si vezi-ti de viata ta cu el.
Calmeaza-te parca esti prietena mea cea mai buna si ea isi face griji dar din lucru chiar neinsemnate. Gadeste-te asa, daca acei baieti nu au zis nimic si mesajele erau mai ciudate nu e posibil sa fi trimis altcineva mesajele si de fapt nimeni sa nu fi aflat dar oricum sa nu mai fabulez. Daca afla asta e, va tachineaza o saptamana... hai 2 dar dupa acea o sa taca si daca te certi cu el, o sa treaca desi pe cat posibil incearca sa eviti, mai ales la cat il iubesti nu merita sa-ti faci griji din cauza barfitorilor... voi 2 va iubiti parinti is de acord, toata bune. Lumea zice multe pe la spate de oricine trebuie sa nu ask sper sa fie bine totul in continuare pentru voi doi >
Nu cred ca ascunsul e o metoda de a va conserva dragostea iar el daca te iubeste va gasi un mod sa nu ii bage in seama pe colegii lui, dar daca se pune problema de cearta incearca sa o eviti, spune-i ca il iubesti si pupal mai des si nu va mai feriti
Daca ii cunosti anturajul o sa il cunosti si pe el mai bine, nu trebuie sa iti pese de pretenii lui si de ce zic altii. dar nu inteleg de ce va ascundeti? va e rusine unul cu celalalt? sau poate nu va iubiti asa tare, ce pot sa zic doar sa ai grija, probabil comportamentul lui se va schimba dupa ce veti devenii mai comuni intre colegii
Heii! Conteaza ce simti u pentru. el nu ce zic altii! Uite un sfat bun! Fa ce iti spune inima! Nu ii lua in seama pe altii [].POt fi enervanti. Dar lasa! Nu suferii u pentru. ei! Lasa.i sa se agite degeaba~!~ O sa vezi ca pana la urma o sa se plictiseasca si o sa va lase in pace cu comentariile lor de 2 bani . Sper ca te.am ajutTat cu cevaa!
Pai cel mai important este sa nu-i bagi in seama pe ceilalti .
Dupa parerea mea lasa-i pe ei sa creada ce vor. .
Iubirea e cea mi improtanta, deci dupa parerea mea nu ai de ce sa te certi cu iubi tau doar asa.
Mai bine vorbeste cu el.
Succes >