| Pissu_6243 a întrebat:

Help me! Sunt cu prietenul meu de mai bine de 6 luni jumatate si azi, ori fara sa vrea, ori intentionat mi-a zis, citez:"Nu trebuie sa stii tu tot, nu te intereseaza si nu vreau sa-ti zic" Era o chestie legata de familie. M`am simtit groaznic, dupa atata timp sa nu aiba incredere in mine, iar eu, ca o proasta, i-am spus TOT, legat de familie, legat de prieteni, legat de mine, orice! mi-am calcat si promisiuni, am riscat sa ma cert cu prieteni si el ce face? Dupa asta, mi-a zis, citez:" Ar trebui sa luam o pauza de 3-4 zile, ai grija ce vei face si nu uita ca te iubesc." Ce sa inteleg eu prin asta? E adevarat ca eu sunt o fire foarte posesiva si imi place sa stiu mereu ce face, dar am crezut ca s`a obisnuit cu asta.Dar.de vreo 2 saptamani relatia noastra scartaia urat si eram sigura ca aici se va ajunge, dar nu ma pot resemna, il iubesc enorm.Simt ca s`a saturat de mine, simt ca s`a plictisit (mentionez ca pana acum el a avut doar "aventuri", doar relatii de maxim 2 luni si pe asta o consideram amandoi serioasa) si el e si foarte orgolios, sunt sigura ca nu ma va cauta si eu nu pot rezista. Ce sa fac? Help me! Dau funda la cel mai bun sfat:*

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare.si.sa nu-l suni pana nu te suna el...( cine stie in ce pasa proasta l-ai prins)

| tyana a răspuns:

Daca devii posesiva e normal ca celalalt sa se simta sufocat.Eu iti inteleg si tie grija, din moment ce esti indragostita vrei sa ii fii cat mai aproape, dar nu exagera.Nu ii mai cere amanunte cu privire la viata personala(mai ales de familie)si lasa-l pe el sa iti spuna din proprie initiativa ce si cat considera de cuviinta. Un interval de sase luni nu e un timp extrem de lung in care sa iti castigi dreptul de a-l descoase pe celalalt si a-i sti toate secretele.
Si iti mai spun un lucru:secretul unei relatii lungi consta in a-i da partenerului libertatea de care are nevoie.
Da-i pauza pe care ti-a cerut-o si cand o sa va reluati relatia evita sa il mai sufoci cu grija ta excesiva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa il mai lasi o zi maxim doua si dupa sa discutati foarte serios.Va rezolvati tot ce trebuie rezolvat, desi dupa mine cred ca va fi ok, o sa continuati frumos, el probabil are nevoie de o pauza in sensul ca simte nevoia sa isi faca ordine in ganduri, i s-au acumulat prea multe.Deci nu iti fa griji...eu zic ca va fi binehappySi sigur prietenele tale vor fi aproape si orice s-ar intampla te vor sustine :*

| Zoe_7457 a răspuns:

Pai spui ca a avut doar aventuri deci clar ca deodata ce a stat 6luni cu tine clar simte ceva mai mult pentru tine si insemni ceva pentru el, deci stai linistita in privintza asta! Poate ca acele vorbe ti le'a zis fara sa gandeasca si s-a inchis in el sau pur si simplu nu vroia sa discute acel lucru, sunt sigura ca peste putin timp cand o sa il intrebi va discuta cu tine problema de atunci.Gandeste'te ca daca tu i'ai zis lui totul si ai renuntzat la tot pentru el poate si el totodata a facut sacrificii pentru tine deci nu il judeca asa aspru.Nu cred ca a fost ceva legat de incredere la mijloc pur si simplu un moment nepotrivit ioar tu ai tras singura concluzii cu din asta neavand cu cine discuta.
Cat despre pauza, poate trece prin niste momente in care vrera sa fie putin singur dar avand in vedere faptul ca ti'a zis ca te iubeste fii sigura ca oricum ar fi are nevoie de sprijinul si intelegerea ta, acorda'i putin timp sa se linisteasca si fii sigura ca va veni la tine si apoi ve'ti discuta amandoi problema cu calm.
In legatura cu orgoliul, toti baietii sunt asa si se pot schimba doar cu vointza lor incearca sa ii acorzi putina libertate poate se simte prea "sufocat" avand in vedere ca inainte era un aventurier.Acordati'va putin timp si o sa vezi ca toate se vor aseza de la sine nu dispera te va cauta, dar mai bine daca e orgolios cauta'l tu prima.

| ELLSSA a răspuns:

Pissule, e timpul sa iei o pauza definitiva! Tot aventurier ramane...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ...nu mai insista atata lasa-l macar cadva timp si uite nu trebuie neaparat sa luati o pauza de cateva zile.trebuie doar sa nu fiti gelosi.incearca, poate merge. Te inteleg, dar nu trebuie sa insistati atat si discuta cu el. Spune-i ca tu i-ai spus totul despre tine si ca si el ar trebui sa faca la fel! SUCCES! :X

| Ella6991 a răspuns:

Pissu eu zic sa nu mai fii asa posesiva pentru ca baietilor nu le prea place asta.incearca sa nu il controlezi prea mult si sa nu ii pui prea multe restrictii. nu uita un om poate avea si pase mai proaste. poate era intr-un moment nasol... daca te iubeste se va intoarce la tine. poate acest timp este un bun prilej pentru am2 sa meditati la tot ceea ce a fost Pune in balanta am2 variante!

| TweettyTimeKiss a răspuns:

Nu sunt o experta dar cred ca nu trebuie sa iti faci griji.Incearca sa te apropii de el, sa iesit la un suc, sa va simtiti bine pentru a va reaprinde flacara. Daca am raspuns cam tarziu, scuza-ma dar eu tot cred ca este bine sa vorbesti despre chestia asta si daca e orgolios, multa bafta happy pup.