| MestecGuma a întrebat:

Help me va rog sad
Am avut un prieten doar ca el are 22 si eu 14 ani. si ne-am despartit aseara.sad
Ce ii pot spune sa ne impacam prima data a zis ca ne desp din cauza ca nu il iubesc dupa sa inselat si ne-am impacat. apoi a zis sa-i zic o problema si i-am zis [ nu o pot spune ] si. a zis ca e ok. dar nu ne-am despartit desi.eu credeam de la inceput ca asa se va intampla.sad
ce ii pot spuneda ne impacam?sad
funda

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Nu-i mai spune nimic, tipul nu este pentru tine. Caută-ți prieteni apropiați de vârsta ta nicidecum obsedați care se joacă cu tine de-a dragostea.
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!

| тecнιннιlα a răspuns:

Draga mea, acest baiat te vrea alaturi de el DOAR in pat happy. Si ca sa-ti raspund la intrebare, pentru a te impaca cu el ar trebui sa te culci cu el happy pentru al multumi. Insa eu te sfatuiesc sa gasesti un baiat de o varsta mai apropiata cu a ta care sa te respecte si sa te iubeasca cu ADEVARAT happy. O zi buna :*.

| princess87 a răspuns:

Cam maricica diferenta de varsta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti fata desteapta, il dai pe la judecata / politie, ii zici ca te-a agresat, pedofil fiind (cauta sa vezi ce inseamna pedofil) si poti scoate bani frumosi de pe urma plangerii, apoi el o sa sufere si o sa-i para rau ca a facut asta rolling on the floor
P.S.: Adauga-ma ca prieten pe facebook, vezi la profilu meu linkul