| Corinutsaa a întrebat:

Help me! I don't want to see
il iubesc si nu stiu de ce ne certam tot timpul din nimicuri. vreau sa-l fac sa inteleaga ca e totul pentru mine ...si nu stiu cum.
Ajutati`ma :-s

Dau fundita
puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Nikolas28 a răspuns:

Buna Bianca. Dar sta de vorba cu tine? daca sta de vorba cu tine e bine inca pentru ca mai incolo daca tu nu stii cum sa-i vorbesti te poate lasa in pace. Si presupun ca tu nu vrei asta...atunci incearca sa-i spui tot ce simti pentu el sau incearca sa-i pui intrebari care lui ai plac, sa vorbesti cu el, sa aiba incredere in tine.Si incearca ultima posibilitate sa-l atragi catre tine sa lasi de la tine orgoliul tau de fata daca zici ca ai face orice pentru el.Nimicuriile astea fac posibilul sa va desparta... nu lasa Bianca sa se desparta de tine sau tu de el, si inceraca sa comunici cat de mult poti tu.Ati doresc numai bine.pa

1 răspuns:
| Dolllx14 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta big hug

Pai dupa fiecare cearta incearca sa faci sa fie totul ok.adica va certati 2-5-10 minute. si dupa ii spui.: nu inteleg dc ne certam.nu are rost. te iubesc.love struck si o sa-ti spuna si el ca te iubeste.si din asteahee hee Oricum cearta = dragoste.laughing gen fara mici certuri nu exista relatie.chiar si cei mai indragostiti se cearta. iarr apoi se impaca. Spune`i ca o sa te schimbi. si de fiecare data cand incepe cearta spune`i : Esti sigur ca vrei sa ne certam iar? eu nu vreau :* t iubesc love struck. si atat love struck sperr ca o sa-ti foloseasca love struck