Am vazut si intrebarea anterioara. Daca tu o faci cu toti ce ai vrea sa se intample? Sa fii stramta ca atunci cand erai virgina? Chiar nu te inteleg. Nu stiu cat de eficient este sfatul lui @casmaua dar, incearca.Bafta!
pa, pa.
Mi se pare o anomalie sa incerci sa-ti micsorezi vaginul.
acum tu stii de ce e asa
dar pur si simplu poate asa te-a lasat Dumnezeu, dc trebuie sa incerci sa schimbi asta?
nu ai simtit nimic din cauza ca nu e el in stare sa te faca sa te simti bine si cauta sa dea vina pe tine
gandeste-te bine ce ai de facut si daca se merita sa te chinui cu exercitii si zeama de lamaie
Intr-un fel Kronstadt are dreptatd dar daca si ea stie ca are vaginul larg inesamna ca asa este.
Nu exista tratament sau opratie pentru. micsorarea vaginului, in schimb incearca sa iti contacti muschi vaginului
@Gabriella Andreea,
pe mine nu ma intereseaza viata intima a nimanui. Doar ca este absurd! Ati citit cealalta intrebare in care povestea ca a facut-o cu nu stiu cati fosti prieteni [ca sa nu mai zic ca exprimarea lasa de dorit]. Ce te face sa crezi ca ma intereseaza cu cati o face ea? Da nici sa nu se astepte sa fie stramta ca atunci cand era virgina, ca nu are cum sa fie!
pa, pa.
Răspunsul cel mai corect este da dacă vrei poți sa îți faci vaginul și stramt prin intervenția de vaginoplastie și poți sa îți refaci chiar și virginitatea prin heminoplastie reconstrucție himen și devii mai buna decât ai fost inițial dar aceste 2 intervenții costa între 4000 - 6000 EUR.
Mutubal întreabă: