| DixiSiAtat a întrebat:

HELP! mie mi-a placut de un baiat si nu ma baga in seama in sfarsit uitasem de el si el vine si ma pupa dupa aia iarasi o luna nu mai ma bagat in seama apoi intr-o zi la o petrecere ma ia intr-o camera sa vorbim si a vrut sa ma sarute si eu nu am vrut si apoi a reusit sa ma sarute si toata petrecerea noi ne-am sarutat si acum se comporta ca si cum nu sar fi intamplat nimic.il iubesc nu pot sa-l uit va rog sa ma ajutati! dau funda.cum sa ma comport cu el macar ca sa il fac sa ma placa...sau macar sa-l uit.Ms

10 răspunsuri:
| Monicaツ a răspuns:

Vorbeste cu el si intreaba-l ce vrea de fapt de la tine. daca te place si el e bine daca nu o sa il uiti. o sa vezi ca o sa fie usor sa faci acest lucru.crede-mawinkingnu o sa mori tu din atat.baieti sunt peste totwinking

| Monicaツ a răspuns:

Vorbeste cu el si intreaba-l ce vrea de fapt de la tine. daca te place si el e bine daca nu o sa vezi ca o sa fie usor sa-l uitiwinkingnu o sa mori tu doar din atat.baieti sunt peste totwinking

| Beatriiice a răspuns:

Probabil el a observat că il placi si de asta te "chinuie" aşa... Încearcă să'i atragi atenţia, dar nu ieşi prea mult in evidenţă să nu pari disperată. Arată'i puţină afecţiune, dar în acelaşi timp şi indiferenţă...

| valentin_4901 a răspuns:

Pai poate daca se intampla mai mult decat un sarut intre voi nu te uita

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Cam greu sa-l uiti mai ales daca-l vezi mai mereu. Eu iti recomand sa iti accentuezi energia pe alte lucruri care-ti plac, incearca sa gasesti altul sau apucate de un sport ceva (sau iesi cu prietenele sau amicii mai des pe afara).
Sau in cel mai rau caz (dar nu il recomand pentru ca din cate ai zis el e doar interesat sa se mai linga asa cu tien din cand in cand, daca nu are altceva mai bun de facut sau pe altcineva). O fi posibilitatea sa fie si timid dar slabe sanse din cate ai zis.
Ce iti place sa faci cel mai mult? Lucrul care te face cea mai fericita si te relaxeaza cel mai mult ori de cate ori ai avut o zi mai "grea"? Daca-ti dai seama care e, atunci incearca sa te gandesti si sa-ti folosesti toata energia acolo (sau apucate de aerobit sau alergat si fa o schimbare de stil de viata pentru ca in final daca faci schimbarile potrivite in viata ta in final o sa ajungi sa ai pe cienav pe care o sa-l iubesti si mai mult si cu care o sa simti ca ai parte de fericire ci nu de sentimente super naspa amestecate cu sentimente care tu consideri ca sunt frumoase, dar daca chiar e baiatul asta asa de super... ziceai macar un lucru interesant pe care l-a facut in afara de faptul ca poate arata acolo bine sau ca te-a sarutat... pentru ca asta poti sa mai gasesti).

| DixiSiAtat explică:

E frumos da nu pot sa spun ca super da cand se uita la mine ma inmor in plus de 1 martie mia adus un ingeras si uun buchetel de flori ca toate ca el are gagicasaddin pacate dar ieri s-a despartit de ea si tot eu parca nu exist

| Castiel a răspuns:

@evolution omule tu parca imi citesti gandurilerolling on the floor
Are dreptate omu... sfatul meu este sa asculti de sfatul lui!

| B_2165 a răspuns:

Aceasta poveste a ta seamana cu o poveste de-a mea:*. pai vreau sa iti spun ca sa ai grija e foarte "pervers" el crede ac poate sa obtina ce vrea pentru ca tu il iubesti si ai face "orice sa fi cu el" asta i-ai dat de inteles, fi indiferenta, daca ai acelasi grup de prieteni iesi aara chiar daca e si el fi fericita si fara el sa ii dai de inteles ca nu e asa cum credea el razi cu prieteni si daca face cineva caterinca sau ceva de el razi si tu si inganallaughing. o sa il enerveze, fi dulce dar foarte indiferenta il va atrage chestia asta, si te av cauta singur. bafta:*...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu, vrea sa se foloseasca de tine laughing ce atata filozofie pe aici

| Todoran_Cristian_1994 a răspuns:

Nu-l mai baga in seama incerca sa-l eviti cand il vezi afara si cauta-ti tot timpul ceva de facut pentru a nu te gandi la el.In concluzie cauta alta relatie cu cineva asa cum iti doresti apoi aceea persoana din relatia care va urma te va ajuta sa-l uiti cu timpul...nu este sfarsit de lume pentru ca te-ai indragostit tuturor li se intampla fi mai nepasatoare fata de el.Atata am putut sa-ti zic sper sa fie de folos ceea ce ti-am spus.