Şi care-i problema dacă a făcut-o?
O să-ţi spună ea când va considera de cuviinţă că trebuie să ştii sau dacă va considera de cuviinţă că e treaba ta asta.
Practic, nu te priveşte pe tine ce face ea cu corpul ei.
Sau... cumva eşti geloasă?
Nu trebuie sa te bagi tu... e alegerea ei daca vrea sa iti sp sau nu...laso sa decida ea ce are de facut nu sa o obligi tu sa iti sp
si foarte urat din partea prietenelui ei...
Si ce daca a facut-o? esti geloasa? fara suparare dar nu trebuie sa te bagi in viata altora in lucruri intime... e problema ei iar daca va simti sa-ti spuna bine daca nu asta e
Ii este rusine sa iti spuna pentru ca are impresia ca o sa o judeci la fel ca si ceilalti!
Incearca sa deschizi un subiect despre sex si sa ii spui ca ea la ce varsta vrea sa isi inceapa viata sexuala...si etc.
Si sa o intrebi(ca intre fete)ca prietenul nu i-a propus asta?!
Si ar trebui sa ii spui ca tu daca ai afla nu te-ar deranja, dar macar sa iti zica, iar tu sa ii promiti ca nu o sa mai mergi mai departe cu barfa!
Stiu ca ti se pare ca nu mai iti este bff pentru ca ti-a ascuns asta.Eu cred ca ii e frica de reactia care ai putea sa o ai tu la aflarea vestii si ca are sa cada in ochii tai!
Fiecare trebui sa incerce lucrul asta, cred ca nu ti-ar placea dupa ce ai face asa ceva sa mergi sa spui tuturor de treaba asta!
Ai incredere, daca nu a zis pana acum o sa iti zica ea!
P. S. Unele lucruri sunt confidentiale!
Buna
pai si mie mi s-a intamplat si i-am spus prietenei mele daca are ceva sa imi spuna...bineinteles mi-a zis ca nu
referitor la tine intreab-o si u la fel si daca nu iti zice, spune-i ca sti ceva ce ea a facut cu prietenul ei si ca te deranjeaza (daca chestia asta chiar te deranjeaza) ca nu ti-a spus
bfta
Cred ca ai putea sa vorbesti cu ea deschis dar sa nu o intrebi direct poti vorbi mai intai despre baieti despre tot felul de chestii in legatura cu asta si mai apoi usor usor"sa o tragi de limba"(cum se spune) si cred ca iti va spune asta daca si ea te considera pe tine bff si crede ca poate sa aiba incredere in tine si sa impartaseasca cu tine asta bafta:*
Eu nu inteleg de ce te intereseaza atata de viata ei privata? totusi si prietenia asta are o limita... u vrei sa iti zica si cu cine o face si cand si daca e gravida? pnm
hai pa
Cum se face ca ai ajuns sa afli asta de la prietenul ei, daca ti-a spus tie inseamna ca putea sa spuna si la altii. Ceea ce face ea cu el e treaba lor si ar trebui sa ramana intre ei.Doar pentru ca ii esti cea mai buna prietena asta nu inseamna ca trebuie sa iti povesteasca fiecare detaliu . Cand se va simti pregatita sa iti spuna acest lucru iti va spune, si nu are nici un rost sa ii spui tu ceva sau sa o bati la cap, ca sa nu se simta ea prost. Daca ii chiar esti asa buna prietena ar trebui sa ii respecti decizia si mai ales dreptul la intimitate, si sa ii fi alaturi in continuare asa cum erai inainte. Iar daca iti va povesti ceva las-o sa vorbeasca ea si nu ii spune ca stii, dar daca se repeta sa iti spuna prea multe prietenul ei tie mai bine i-ai spune asta, sincer mie mi se pare o gura-sparte, si nu inteleg de ce ti-ar povesti tie sau altcuiva ce fac ei doi sau ce nu fac
De ce trebuie să-i dai de înteles că ştii?
Las-o în pace cu treaba asta iar dacă va vrea să-ţi spună o s-o facă sigur.
Prietenul prietenei tale este foarte aiurea, ar trebui s-a cam regrete cu cine a facut-o, deoarece daca era un tip ok nu venea sa iti spuna tie
NU este probleza ca ma deranjeaza, problema e ca si eu i-am spus cand sa intamplat.Ca o prietena buna ce sunt.
Anonima17191 întreabă: