Buna, mai asteapta sa vezi cat timp se mai comporta asa, daca va contiuna asa si zilele urmatoare atunci spune-i ca nu poti avea incredere in vorbele lui si nu e un de cuvant, nu stie sa se tina de promisiune;
Nu stiu daca se va schimba dar nu ii mai permite, acum ca v-ati impacat fi putin mai indiferenta cu el, nu te arata deloc afectata, fa-te ca nu iti pasa, fi putin mai rece cu el, lasa-l pe el sa te caute, sa te sune; nu mai fi moale, nu mai tot lasa de la tine ca asa ai de suferit.Am facut si eu ca tine si mi-am dat seama ca nu asa se procedeaza, daca tot ierti si lasi atunci mai rau faci, ca profita de iubirea ce i-o porti. Daca chiar te iubeste chiar se va schimba, poate doar azi a facut treaba asta, apoi va inceta, sau poate a uitat asa repede tot ce a promis...
mai asteapta cateva zile sa vezi cum se comporta si in functie de asta vei sti ce ai de facut!
Deci faza e urmatoarea:eu stiu ca el chiar are treaba aseara chiar m-am suparat tot asa pe el de la ceva si i-am zis ca ne dep ca nu se schimba si m-a rugat sa il iert ca nu vrea sa m piarda ca ii e greu fara mine si cand neam impkt mi-a zis anumite lucruri care chiar mau emotionat.si azi chiar acum ceva timp mi-a zis sa il inteleg ca are treaba si sa nu ma supar ca nu vrea sa ne mai certam. da cum sa inteleg cand el are treaba cu orele? e aiurea rau de tot.si a promis ca de acum o sa faca pauze ca sa poata vb cu mine si normal ca azi na facut.si pe de o parte nu as vrea sal pierd pentru ca a facut frt multe pentru mine in trecut si eu am gresit foarte tare la cum m-am purtat cu el(prietena mea chiar zice ca mi-am cam batut joc de el ) s mi-am dat seama cam tarziu cat il iubesc s ca poate ma iubeste si el(mereu i-am zis ca nul cred si sa mai faca ceva sa imi demonstreze) da pe de alta parte.nici nu vreau iar sa zic una si sa fac alta totusi i-am zis de ieri ca daca mai face asa ne desp si din mom ce nu a facut ce a promis inseamna ca nu-i pasa nu?
Deci el nu ca imi interzice... din contra niciodata nu mia interzis absolut nimic si mereu am facut ce am vrut.eu eram cea care ii itnerziceam anumite lucruri si faza e ca inainte ceda mereu cand ne certam inainte el facea primul pas sa ne impacam inainte nici macar nu ridica tonu raspundea mereu la msg si telefon(adevarui ca inainte nu avea atata treaba abia au plecat parintii si trebuie sa aiba singur grija de casa sid e tot) si acum nu raspunde cand are treaba cand ma supar nu prea ii mai pasa(adica nu mai cedeaza nu nimic) si cand e ceva mai si urla cateodata si cu asta i-am zis sa se schimbe la loc si o zis ca vrea...doar ca nu stiu daca poate ca eu una am incercat sa ma schimb s nu prea am putut
Fii mai indiferenta cu el, raspunde-i cu aceeasi moneda poate se simte si se schimba.
Din cauza asta am incheiat o rel de un 1 si 2 luni.incepuse sa vb urat sa imi interzic tot felul de lucruri.NOI NU SUNTEM MARIONETELE LOR. orikat i-am iubi nu merita ar trebui sa vada singuri ca pierd. O VA FACE MEREU.numai crede in cuvintele lui.BAFTA
Plateste-i cu aceeasi moneda.Adica fa-l pe el sa te vrea. Poate asa o sa iti dea seama. Daca nu o sa fii asa lipicioasa, el o sa incerce sa te caute.Bafta! :*
Pentru inceput nu-l mai suna, lasa-l pe el sa ia legatura cu tine daca intr-adevar ii esti scumpa, vei vedea miine ce explicatie va avea si daca e destul de credibila nu te grabiu sa iei decizii pripite
Draga mea eu iti spun din experienta nu o sa se schimde chiar daca te iubeste din acest motiv am incheiat o relatie de 2 ani jumate nu pot am treaba nu am timp vedem si tot feluri de chestii din astea nu stiu daca tu il iubesti mult da parerea mea ar fi sa te desprinzi cat mai repede mai incolo s-ar putea sa iti para rau ca ai stat si te-ai pierdut timpu langa o asemenea persoana care nu te merita:* bafta si fii tare