| alexxandra a întrebat:

Help! Nu stiu ce sa fac eu st indragostita de un baiat si el de mine dar el este cu cea mai buna prietena a mea el zice ca o paraseste pe ea pentru mine dar mie nu mi se pare corect. Pe cine sa aleg?
a. EL
b.pe PRIETENA mea
Am uiat sa mentionez ca eu st cu ea prietena de cand am facut eu 3 ani si imi e ca o sora.Sunt disperata nu stiu ce sa fac ajuatati-ma plzz dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
| SweetLikeaLemon a răspuns:

Daca il alegi pe el, ea se va simti tradata. Si gandeste-te, ea o sa iti fie alaturi tot timpul. In schimb, cu un baiat esti maxim 1 luna, 2, 3 si pe urma va despartit si nici macar nu mai vorbiti. Prietenia este mai de pretwinking.

5 răspunsuri:
| adrianajollie a răspuns:

Eu zic sa ti alegi prietena... ei se vor desparti pana la urma.happy

| pissi_8742 a răspuns:

Pai vorbeste cu ea.si spune-i ce ti-a spus iel...pentru ca nu tine nici la ea daca a spus ca o paraseste pentru tine.

| SpuFF a răspuns:

B! De ce sa va stirce prietenia un baiat? Daca il alegi pe "el" o sa iti pierzi cea mai buna prietena si ea o sa creada ca si-a petrecut timpul cu o persoana rea. Baiatul va intelege daca ii spui clar ca nu poti face asta. Poate va intelege. Daca nu, peste 2 luni, 3 luni daca te lasa balta.nu o sa mai ai nici prieten, nici prietena cea mai buna.de la trei ani! ai grija, "prietena ta cea mai buna" o sa sufere daca il alegi pe el, dar baietiilor le trece foarte repede si crezi ca le e greu sa se duca la altele?

sper ca te-am ajutat si categoric eu as alege, b!

| 1Borbely1 a răspuns:

Ok stiu cum te simti am fost chiar sh euh intr-o situatie ca a ta uite daca fata respectiva ti-e bff(best friend forever) atunci ar trebui sa o alegi pe ea pentru ca daca baiatul pe care il placi ar vrea sa se desparta de cea mai buna prietena a ta pentru tine de unde stii ca nu o sa faca la fel cu tine sad
doar iti spun eu as alege B

| Cîrlea_Lori_1997 a răspuns:

Eu zic ca un baiat nu trebuie sa strice o prietenie de atatia ani deci zic sa alegi prietena.winking