Daca il alegi pe el, ea se va simti tradata. Si gandeste-te, ea o sa iti fie alaturi tot timpul. In schimb, cu un baiat esti maxim 1 luna, 2, 3 si pe urma va despartit si nici macar nu mai vorbiti. Prietenia este mai de pret.
Pai vorbeste cu ea.si spune-i ce ti-a spus iel...pentru ca nu tine nici la ea daca a spus ca o paraseste pentru tine.
B! De ce sa va stirce prietenia un baiat? Daca il alegi pe "el" o sa iti pierzi cea mai buna prietena si ea o sa creada ca si-a petrecut timpul cu o persoana rea. Baiatul va intelege daca ii spui clar ca nu poti face asta. Poate va intelege. Daca nu, peste 2 luni, 3 luni daca te lasa balta.nu o sa mai ai nici prieten, nici prietena cea mai buna.de la trei ani! ai grija, "prietena ta cea mai buna" o sa sufere daca il alegi pe el, dar baietiilor le trece foarte repede si crezi ca le e greu sa se duca la altele?
sper ca te-am ajutat si categoric eu as alege, b!
Ok stiu cum te simti am fost chiar sh euh intr-o situatie ca a ta uite daca fata respectiva ti-e bff(best friend forever) atunci ar trebui sa o alegi pe ea pentru ca daca baiatul pe care il placi ar vrea sa se desparta de cea mai buna prietena a ta pentru tine de unde stii ca nu o sa faca la fel cu tine
doar iti spun eu as alege B
Eu zic ca un baiat nu trebuie sa strice o prietenie de atatia ani deci zic sa alegi prietena.
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: